16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu prevede conflicte în interiorul FRF

Condescu prevede conflicte în interiorul FRF

Preşedintele echipei Pandurii crede că un eşec pe linie al naţionalei la Euro 2008 ar duce la declanşarea unui război intern în Federaţie.

Destinul i-a rezervat României la Euro 2008 o grupă dificilă, cu Franţa, Italia şi Olanda, naţionala lui Victor Piţurcă putând genera un conflict între conducătorii fotbalului românesc, dacă nu obţine nici un punct la acest turneu final. Pentru binele fotbalului românesc, preşedintele Marin Condescu speră ca România să depăşească faza grupelor. „Sper să trecem de grupe. Ce contează câte puncte facem dacă trecem mai departe? Nu trecem cu un punct sau trei. Câte vom putea să facem este spre binele fotbalului românesc, deşi în culise foarte mulţi şi-ar dori să nu facem nici măcar un punct pentru a porni un fel de război intern, crezând că numai aşa se pot reaşeza lucrurile. Este clar că există un conflict în interiorul Federaţiei, cât şi între FRF şi LPF“, a afirmat Marin Condescu.
Alături de Victor Piţurcă şi echipa sa, în Elveţia se va afla la primele două jocuri ale României şi antrenorul pandurilor, Eugen Neagoe. „Voi asista la primul meci cu Franţa de luni (astăzi – n.r.) şi voi rămâne acolo şi pentru cel de-al doilea joc al naţionalei, cu Italia, după care mă voi întoarce la Târgu Jiu, chiar dacă am bilet şi la partida cu Olanda. Nu voi mai putea rămâne şi la acest meci, mi-am schimbat şi biletul de avion, să fiu pe 14 iunie în România, pentru că pe 11 începe pregătirea, iar pe 15 vreau să fiu la antrenament“, a spus Neagoe.

Pandurii fac cumpărături în Serbia

Gruparea gorjeană doreşte să transfere un jucător sârb de naţională, antrenorul Eugen Neagoe deplasându-se la Belgrad pentru a purta discuţii cu acesta. „Vom vedea dacă vom ajunge la o înţelegere cu el. Nu pot să dau nume, pentru că este un jucător cunoscut, de echipă naţională, şi nu vreau să avem probleme în a-l transfera“, a spus „Geană“.
Astăzi este aşteptat la Târgu Jiu şi Cosmin Tilincă, pentru a-şi negocia contractul cu Pandurii Târgu Jiu, după ce cluburile deja s-au înţeles. „El şi-a dat doar acordul verbal, însă trebuie să vină să discute despre perioada contractului şi salariul pe care îl va primi. Atâta timp cât jucătorul nu a semnat, nu putem spune că este al nostru, chiar dacă s-au înţeles cluburile“, a punctat Neagoe.

Djakpa va ajunge la Leverkusen

Fundaşul ivorian Constant Djakpa nu mai doreşte să continue la Pandurii Târgu Jiu, deşi mai are contract cu gruparea gorjeană încă doi ani. Impresarii africanului au primit din partea clubului oltean acordul de a-i căuta altă echipă, preţul acestuia fiind de aproximativ un milion de euro. Conducerea grupării din Târgu Jiu a anunţat ieri că s-a ajuns deja la o înţelegere cu clubul german Bayer Leverkusen, în vederea transferului lui Djakpa.
Preşedintele Marin Condescu a fost cel care a negociat cu reprezentanţii grupării care a încheiat campionatul pe locul şapte în Bundesliga. „Ne-am înţeles cu Leverkusen pentru un transfer al lui Djakpa. Ei au venit cu solicitarea de a-l lua şi aceasta a fost cea mai avantajoasă ofertă. A contat şi faptul că Djakpa a dorit să meargă la acest club, dar şi relaţia pe care dorim să o avem în continuare cu Bayer. Au fost şi oferte de la alte echipe, dar aceasta a fost cea mai bună“, a precizat Condescu. Toate celelalte detalii ale transferului, inclusiv suma de bani, vor fi anunţate mâine, când se vor perfecta actele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII