16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportValentin Simion, pe lista gorjenilor

Valentin Simion, pe lista gorjenilor

Clubul Pandurii este interesat de achiziţionarea atacantului Valentin Simion, preşedintele Marin Condescu obţinând promisiunea Stelei că-l va împrumuta pe jucător la Târgu Jiu. „Am negociat cu clubul Steaua pentru Simion. Avem promisiuni, dar trebuie să ne înţelegem şi cu jucătorul“, a precizat Condescu.
Internaţionalul de tineret a fost dorit de Eugen Neagoe încă din vara trecută. „Am discutat cu domnul preşedinte despre Simion şi ni-l dorim în lot, însă, deocamdată, nu am ajuns la un acord. Ştiu că sunt şi alte echipe interesate de el, dar rămâne să vedem în zilele următoare ce se poate face. Eu îl vreau la echipă chiar şi de mâine, dar nu s-a putut încă realiza nimic“, a spus şi „Geană“.
Valentin Simion a evoluat patru sezoane în Liga I, două cu Steaua şi câte unul cu UTA (2006-2007) şi Gloria Buzău (2007-2008). În campionatul precedent, Simion a jucat pentru Gloria Buzău în 26 de partide şi a reuşit un singur gol.
Tot la capitolul achiziţii, clubul Pandurii a anunţat că s-a înţeles cu Gloria Bistriţa pentru transferurile lui Cosmin Tilincă şi Adrian Nalaţi, urmând ca în zilele următoare să fie perfectate şi înţelegerile cu jucătorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS