22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRuxandra Dragomir joacă tenis în Piaţa Prefecturii

Ruxandra Dragomir joacă tenis în Piaţa Prefecturii

Turneul internaţional de tenis masculin „Ţiriac-Recon“, oraganizat pe baza sportivă CS Recon din Craiova, a ajuns la jumătatea drumului. La simplu, competiţia a ajuns în faza şaisprezecimilor, iar la dublu, ieri au fost programate semifinalele. La simplu, au reuşit să acceadă în şaisprezecimile de finală următorii tenismeni: Dacian Crăciun (favoritul numărul 1), Antoine Benneteau (Franţa), Costin Paval, Adrian Vodislav, Andrei Ciumac, Andrei Plotniy, Roman Tudoreanu, Federico Toressi, Andrei Mlendea, Claudiu Nedelescu, Răzvan Sabău (favoritul numărul 2), Henrik Norfeldt, T. Cazes-Carrere, Miles Blake şi Gabriel Moraru (favoritul numărul 3). La dublu, competiţia a ajuns în faza semifinală, meciurile fiind programate aseară, cu începere de la ora 17.30. În prima semifinală, perechea moldoveană Radu Albot / Andrei Ciumac a întâlnit echipa formată din Mait Kunnap / Henrik Norfeldt (favoriţi numărul 3). În cealaltă semifinală, Andrei Mlendea şi Gabriel Moraru (favoriţi numărul 2) i-au înfruntat pe Andrei Plotniy şi Pavel Katliarou (favoriţi numărul 4).
Cei trei craioveni de la Recon au părăsit competiţia. Dragoş Ionescu a fost învins în calificări, Ştefan Roateş a fost eliminat în primul tur de pe tabloul pincipal de Federrico Torresi, finalistul de anul trecut. Ştefan Pitian a părăsit competiţia tot în primul tur, din cauza unor probleme fizice.
Astăzi, de la ora 15.00, este programată finala de la dublu pe terenul central al bazei sportive Recon. De la ora 18.00, în Piaţa Prefecturii va fi „Recon Tenis Show“, un spectacol de muzică şi imagine de promovare a tenisului de câmp. Trecătorii sau cei pasionaţi de sportul alb pot juca tenis împotriva unor sportivi care participă la turneu şi chiar împotriva Ruxandrei Dragomir, invitata specială a competiţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS