28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Lung Jr. ameninţă locul lui Bornescu

Silviu Lung Jr. ameninţă locul lui Bornescu

„Mi-a plăcut foarte mult Silviu Lung junior, şi-a făcut foarte bine treaba. Napoli a fost inspirat, dar trebuie să recunosc că eu m-am temut puţin“, a comentat, după meci, patronul alb-albaştrilor, Adrian Mititelu, prestaţia portarului craiovean. Decizia lui Napoli l-a luat însă prin surprindere chiar şi pe Silviu Jr.
„Sincer, nu mă aşteptam să fiu titular, a fost o surpriză. Tot ce îmi doresc este să joc cât mai mult şi de la meci la meci să am evoluţii cât mai bune. Nu ştiu dacă am fost omul meciului cu Oţelul, nu mi-am făcut decât datoria pentru echipă. Păcat că nu am reuşit să câştigăm. Domnul Napoli m-a felicitat, la fel ca pe toţi băieţii. Mă bucur că se vorbeşte frumos despre mine, îmi dă încredere. Oricum, Mircea Bornescu este numărul unu în acest moment la Craiova. Am multe de învăţat de la el. Am vorbit după meci şi m-a felicitat şi el“, a spus Silviu Lung Jr. Tânărul portar al Ştiinţei ar putea apăra şi în alte meciuri la Ştiinţa, după cum spunea chiar antrenorul Nicolo Napoli.
„M-au bucurat evoluţiile lui Lung, care a avut o intervenţie salvatoare la lovitura liberă din finalul partidei. Voi mai folosi jucători tineri şi în ultimele meciuri“, a declarat italianul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII