30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMozacu şi Mihalcea au adus victoria lui Aris

Mozacu şi Mihalcea au adus victoria lui Aris

Cipru. Echipa pregătită de tehnicianul român Mihai Stoichiţă, Aris Limassol, a câştigat partida de pe teren propriu cu concitadina Apollon, cu scorul de 3-1. Golurile formaţiei gazdă au fost opera românilor, Ciprian Mozacu înscriind o dată, iar Adrian Mihalcea punctând de două ori. Mozacu a fost integralist, Mihalcea a jucat până în minutul 80, iar celălalt român din ofensiva lui Aris, Laurenţiu Diniţă, a evoluat până în minutul 70. La Apollon, Adrian Iencsi şi Bogdan Andone nu au jucat.

Portugalia. Fundaşul român Laszlo Sepsi a fost titular pentru Benfica Lisabona în partida din deplasare cu Maritimo Funchal, scor 1-1. Fostul jucător al Gloriei Bistriţa a pasat decisiv la golul marcat de Cardozo, în minutul 26 şi a fost înlocuit în minutul 72.

Rusia. Mijlocaşul Răzvan Cociş a jucat pe tot parcursul partidei pe care formaţia sa, Lokomotiv Moscova, a pierdut-o acasă, cu 0-1, în faţa echipei Rubin Kazan.

Olanda. Ajax Amsterdam a câştigat, cu 4-1, meciul disputat duminică în compania lui Willem II Tilburg, în etapa a 29-a a campionatului olandez. Fundaşul român al „lăncierilor“, George Ogăraru, a fost rezervă în această partidă, în timp ce atacantul Nicolae Mitea a privit jocul din tribune.

Grecia. Fundaşul Cosmin Bărcăuan a fost integralist la OFI Creta în partida din deplasare cu Larisa, pe care a pierdut-o cu 1-5.

Turcia. Ankaragucu a câştigat, cu 2-0, meciul de pe teren propriu cu Genclerbirligi, iar mijlocaşul român al formaţiei gazdă, Giani Kiriţă, a fost titular, însă
s-a accidentat şi a fost înlocuit în minutul 42.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS