29.3 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Costea, marele absent la Urziceni

Florin Costea, marele absent la Urziceni

Chiar dacă nu a fost anunţat ca indisponibil în zilele premergătoare partidei cu Unirea Urziceni, Florin Costea a absentat surprinzător de la întâlnirea cu ialomiţenii, existând voci care susţin că acesta a avut un conflinct cu antrenorul Nicolo Napoli. „Nu pot să joc în partea stângă, vreau să evoluez ori atacant, ori în spatele vârfului“, i-ar fi spus jucătorul italianului, conform craiovamaxima.ro.
Faptul că Florin s-a contrat cu Napoli a fost confirmat, potrivit aceleiaşi surse, şi de managerul general al clubului, Ilie Balaci. „Este adevărat, numai că el nu a fugit din cantonament. Nu a respectat indicaţiile tactice ale antrenorului şi e normal să plătească. Suntem de acord cu decizia lui Napoli. A lipsit el Ronaldinho de la Barcelona, Craiova nu stă în Costea!“, a declarat Balaci.

Costea, titular cu Rapid

Antrenorul Nicolo Napoli a negat însă incidentul, susţinând că ar fi vorba de o problemă medicală a fotbalistului. „Florin Costea s-a plâns medicului de o durere la genunchi. Ştiam că ne aşteaptă un meci de luptă, aşa că am decis să-l menajăm. Nu ştiu ce a spus Balaci, cu mine n-a vorbit. Eu iau deciziile. Haideţi însă să nu mai vorbim de fotbaliştii care n-au jucat. Echipa a evoluat bine şi fără Costea“, a comentat Napoli.
Şi finanţatorul Adrian Mititelu a negat conflictul dintre jucător şi antrenor, anunţând revenirea lui Costea la meciul cu Rapid: „Florin a acuzat unele probleme medicale, iar doctorul echipei împreună cu antrenorul au decis să îl păstreze pentru meciul cu Rapid, mai ales că ar fi riscat o suspendare, fiind la limita cartonaşelor galbene. Sunt numai bazaconii că Florin s-a certat cu cineva de la Ştiinţa. Îl veţi vedea în jocul cu Rapid, când îşi va demonstra calităţile“.

Atenţionare pentru Copos

După egalul de la Urziceni, Adrian Mititelu, finanţatorul grupării oltene, şi-a fixat o nouă ţintă. Acesta l-a atenţionat şi pe George Copos, care îl sunase să-l felicite pentru remiza cu ialomiţenii, că va pleca fără puncte de la Craiova etapa viitoare. „George, e rândul tău să îţi iau trei puncte săptămâna viitoare. Este o zi prea importantă pentru mine, împlinesc 40 de ani, aşa că aştept o mare bucurie de la jucători“, i-a transmis patronul Ştiinţei omologului său rapidist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII