30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportOgăraru, din nou în trupa lăncierilor

Ogăraru, din nou în trupa lăncierilor

Olanda. După o lungă perioadă în care a lustruit banca de rezerve, George Ogăraru şi-a făcut din nou loc în trupa „lăncierilor“, el fiind integralist în meciul de duminică, pe care Ajax Amsterdam l-a câştigat cu scorul de 4-0 în faţa lui Excelsior Rotterdam. Ogăraru a pasat decisiv la al doilea gol al echipei sale, marcat în minutul 40 de Huntelaar. Două minute mai târziu, a avut o şansă de gol, dar mingea trimisă de el a trecut pe lângă poartă. Golurile lui Ajax au fost reuşite de Jong (’26), Huntelaar (’40), Emanuelson (’54) şi Leonardo (’81).

Ucraina. Mijlocaşul român Tiberiu Ghioane a fost integralist la Dinamo Kiev în meciul pe care echipa sa l-a câştigat duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0, în faţa lui Dnepr, formaţie la care Mazilu a fost rezervă. Pentru Dinamo Kiev au marcat Correa (‘4), Bangoura (’36), Gusev (’62) şi Kravets (’75).

Scoţia. Atacantul Marius Niculae a fost integralist în meciul pe care echipa sa, Inverness, l-a pierdut sâmbătă, acasă, cu scorul de 0-3, în faţa formaţiei Heart of Midlothian, în runda a 29-a a campionatului Scoţiei.

Bulgaria. Mijlocaşul Florentin Petre a jucat pe tot parcursul partidei pe care formaţia la care este legitimat, ŢSKA Sofia, l-a încheiat la egalitate, 0-0, acasă, cu Litex Loveci, în etapa a 16-a a campionatului Bulgariei.

Croaţia. Mijlocaşul Florin Cernat a fost titular şi a evoluat până în minutul 80 al partidei pe care Hajduk Split a câştigat-o, acasă, cu scorul de 2-0, în faţa echipei HNK Sibenik, în runda a 21-a a primei ligi croate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS