30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportÎncepe greul pentru Oltchim

Începe greul pentru Oltchim

Clubul Sportiv Oltchim a stabilit programul grupei preliminare a Ligii Campionilor, care va fi găzduită de Sala Polivalentă „Traian“ la finalul acestei săptămâni. Vă reamintim că elevele lui Gheorghe Tadici se vor lupta pentru singurul loc calificant la „masa bogaţilor“ cu Byasen, din Norvegia, Madeira, din Portugalia, şi Belaz Minsk, din Belarus. Meciul decisiv va avea loc duminică, de la ora 16.30, între oltence şi nordice, într-o reeditare a finalei din ediţia trecută a Cupei Cupelor. După ce tribunele Sălii „Traian“ au fost pe jumătate goale la aproape toate partidele din Supercupa Europei, chimiştii au decis să scadă preţul biletelor de la 25 lei pe zi de întrecere la doar 7 lei.

„Nu ne purtăm urât cu norvegiencele“

De asemenea, vâlcenii au decis să nu se răzbune pentru tratamentul lipsit de fair-play de care au avut parte în Norvegia şi să fie gazde bune pentru oaspetele din nordul Europei.
Chiar dacă roş-albastrele au îndurat frigul din camere, gălăgia de afară, meniul sărac şi în plus au fost cazate la 60 de kilometri de oraş, în zilele petrecute înainte de manşa tur a finalei Cupei Cupelor, norvegiencele vor avea parte de cele mai bune condiţii.
Delegaţia lui Byasen va fi cazată la Hotelul Orizont din Căciulata, locaţie de trei stele, acolo unde vor sta şi handbalistele de la Madeira.
Reprezentanta Belarusului va fi cazată tot la Căciulata, dar la Hotelul Oltul. „Nu ne stă în fire să ne răzbunăm. Noi vorbim numai pe teren. Şi în finala Cupei Cupelor totul s-a întors împotriva lor, pentru că le-am bătut la ele acasă şi am decis soarta trofeului. Nu vom apela la nici un fel de tertipuri, vom fi gazde bune“, a spus „vicele“ chimist, Petre Berbecaru.

Programul meciurilor din grupa preliminară a Ligii Campionilor

28 septembrie: Byasen HB Elite – Belaz Minsk (ora 16.30), Oltchim – Madeira Andebol (ora 19.00).
29 septembrie: Madeira Andebol – Byasen HB Elite (ora 16.30), Belaz Minsk  – Oltchim (ora 19.00).
30 septembrie: Madeira Andebol – Belaz Minsk (ora 14.30), Oltchim – Byasen HB Elite (ora 16.30).

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS