14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Test neconcludent

Deoarece jocul cu Steaua Bucureşti din cadrul etapei a V-a a Ligii I a fost amânat până la o dată ce va fi stabilită ulterior, Pandurii Târgu Jiu a susţinut un meci amical în compania echipei de Liga a III-a Energia Rovinari, de care a dispus cu scorul de 2-0, prin reuşitele lui Vintilescu (’21) şi Vasilache (’82). Antrenorul Eugen Neagoe a mizat în prima parte pe următorul „unsprezece“: Bălăeţ – Jackson, Rus, Rusu, Dragomir – Voicu, Stângă, Edmilson, Orac – L. Mihai, Vintilescu, iar în partea a doua au intrat Dossey, Popete, Vătavu, Mândrean, Vasilache, Dedu, Iordache, Piţurcă şi Stromajer. Singurii jucători folosiţi pe toată durata partidei au fost Alin Rus şi Edmilson. Abia reveniţi de la echipele naţionale, Guso şi Djapka au fost menajaţi, la fel ca Păcurar, Vancea şi Chibulcutean, toţi cu mici probleme medicale.

Echipa Pandurii a evoluat din minutul 72 în inferioritate numerică, Piţurcă părăsind terenul accidentat. „A fost o situaţie nedorită cu Piţurcă. Se pare că are întindere la inghinali, sperăm să nu fie ceva grav. El nu a spus că are probleme, şi-a dorit foarte mult să joace“, a explicat Neagoe. Dacă în prima repriză jocul a fost tern, excepţie făcând şutul lui Vintilescu de la marginea careului prin care „pandurii“ au şi deschis scorul, în actul secund, Stromajer s-a jucat cu ocaziile, cinci la număr (’53, ’60, ’66, ’67, ’88). „Şi ratările au venit tot pe fond de oboseală. Stromajer a ratat foarte multe ocazii, dar important este că a dat gol cu Craiova. Nu m-a interesat să dea gol astăzi. A intrat bine în joc, şi-a creat ocazii şi dacă va fi în formă bună va marca şi goluri“, l-a scuzat Neagoe pe vârful sloven.

Vasilache a stabilit scorul final pe fondul unei erori a portarului Gheorghe, în urma unei acţiuni a lui Stromajer. „A fost un antrenament şi nimic mai mult. M-a interesat doar ca băieţii să facă efort. Venim după o săptămână cu multe antrenamente grele, s-a instalat şi o stare de oboseală, dar până la meciul cu Gloria Buzău o să fie totul în regulă“, a fost concluzia lui Eugen Neagoe la finalul partidei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU