28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportColţul microbistului

Colţul microbistului

Acum ai ocazia să îţi spui părerea despre ce se întâmplă în sportul românesc sau internaţional. Transmite comentariul tău la [email protected], pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146.

 94
Aştept cu nerăbdare meciul cu CFR Cluj, un adevărat test pentru jucătorii Craiovei! Despre Pîrvu, ce pot spune. Având oportunităţi şi de multe ori şansa de a juca, nu a concretizat niciodată, a rămas acelaşi jucător în anonimat şi mediocritate. Sunt mulţi jucători, poate cu o valoare mai mare, şi nu au avut acea şansă, deci, sfatul meu, încearcă-ţi norocul în altă parte, viaţa de fotbalist e foarte scurtă şi, de ce să nu o dăm pe bune, şi banii contează! Încep să mai cred că domnul Mititelu ne-a dat gogoşi de halit, la cine a pus botul, am rămas o echipă care îşi va urma cursul în lupta evitării retrogradării! Despre achiziţii, ce să mai vorbim. Tănasă şi Prepeliţă de unde au venit? De la o echipă retrogradată! Să nu uităm că şi noi am retrogradat cu o echipă plină de vedete! Când vom începe să ne ţinem gura şi să fim serioşi, să ne vedem de joc şi să fim modeşti? Dorel Stoica a făcut un foarte mare rău echipei. Mulţi îşi vor pierde încrederea dacă el va continua cu astfel de declaraţii! Să îşi vadă doar de joc, să afirme cât mai puţine, în schimb să arate în teren ce poate! (…) Adevăraţii jucători declară după victorii, nu înainte. Sper într-un rezultat bun cu CFR Cluj, chiar dacă lotul nostru e mai puţin valoros. Mă aştept ca stadionul să fie plin, iar cu entuziasmul suporterilor, al 12-lea jucător, să le demonstrăm ce este Craiova! Trebuie să nu ne mai îmbătăm cu apă de la robinet (…), să ne vedem de drumul nostru şi să tratăm oricare meci cu multă ardoare şi multă seriozitate. Numai aşa o să iasă la rampă cu adevărat şi jucătorii de valoare!

lazio
Un punct cu CFR ar fi de aur. Aşa a zis (finanţatorul Ştiinţei – n.r.) şi la Iaşi şi am luat bătaie, iar echipa  n-a jucat nimic. Decât să declare numai prostii, mai bine ar ţine gura închisă. De câteva zile lucrurile au luat-o razna la Craiova, iar asta s-ar putea răsfrânge asupra echipei. Tare mi-e teamă că toată tevatura asta este făcută ca să-l schimbe pe Cioroianu şi să vină Cîrţu, bunul prieten al lui Balaci. Apropo, cu licenţa lui Cioroianu ce se mai aude?

Notă: GAZETA de SUD nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai sus. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU