28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii au jucat cel mai bun fotbal

Oltenii au jucat cel mai bun fotbal

Fostul jucător al Ştiinţei crede că tânăra echipă a oltenilor a căpătat încredere şi îi prevede continuitate în rezultate.

Florin Prunea, care are în palmares eventul cu Universitatea din 1991, a fost impresionat de evoluţia şi rezultatul Ştiinţei din meciul de debut de sâmbăta trecută, 4-0 cu Farul.
„Din punctul meu de vedere, Universitatea Craiova a fost echipa care a jucat cel mai bun fotbal din prima etapă a acestei ediţii de campionat cu numărul 90. Fac însă precizarea că la ora acestui dialog (ieri-dimineaţă – n.r.) etapa cu numărul 1 nu s-a încheiat, diseară (aseară – n.r.) se joacă Oţelul – CFR Cluj, iar mâine (astăzi – n.r.) Bistriţa – Unirea Urziceni, adică nu ştiu ce ar putea fi la aceste ultime două întâlniri ale rundei 1. Ce-i prevăd eu Universităţii în acest sezon, unul aparte? Numai bine, dar este prematur ca, după doar o etapă, să facem ierarhizări finale, ca să spunem aşa. Prin jocul bun al oltenilor din prima etapă este clar că tânăra echipă a Universităţii a căpătat încredere şi nu văd de ce n-ar continua pe aceeaşi linie. Mi-au plăcut noile achiziţii, de fapt, ştiam valoarea lui Tănasă şi Prepeliţă. Tănasă şi-a făcut un debut strălucit pe «Ion Oblemenco»… L-am remarcat în mod deosebit şi pe Julius Wobay. «Olteanul» din Sierra Leone a avut o evoluţie foarte bună. Cum spuneam, totul depinde acum numai de ei“, a afirmat ieri Florin Prunea.

Craiova poate organiza meciul cu Olanda

Chestionat asupra organizării meciului de pe 13 octombrie, România – Olanda, derbiul Grupei preliminare G, directorul de Relaţii Internaţionale de la FRF, Florin Prunea, a precizat: „Ştiu ce lucrări de modernizare s-au făcut şi se fac la fostul «Central», am vorbit şi cu Ionuţ Lupescu, directorul FRF, care a fost săptămâna trecută la Craiova şi a inspectat stadionul «Ion Oblemenco»… Lucrurile sunt foarte clare: Craiova poate organiza un meci de anvergura acestui derbi cu Olanda, o partidă foarte importantă pentru calificarea tricolorilor la CE din 2008. Eu ştiu ce atmosferă ar putea fi pe «Ion Oblemenco», am jucat acolo. Decizia se va lua în curând de FRF deoarece în această lună trebuie comunicată la UEFA. Ţin pumnii Universităţii şi Craiovei, doresc baftă oltenilor în acest sezon, iar Băniei, baftă în a găzdui partida cu batavii lui Van Basten“.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII