24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, deasupra tuturor!

Pandurii, deasupra tuturor!

Elevii suspendatului Neagoe cred că astăzi nu vor pierde în faţa nou- promovatei „U“ Cluj, vizând cel puţin un rezultat de egalitate.

Pandurii Târgu Jiu debutează astă-seară în sezonul 2007-2008 pe terenul nou-promovatei „U“ Cluj, unde se aşteaptă la o replică puternică din partea echipei lui Falub. „Ca orice început, şi începutul noului campionat va fi foarte dificil. Chiar dacă în prima etapă jucăm la o nou-promovată, cu siguranţă va fi foarte greu. Gazdele vor veni cu elan, vin în prima divizie după foarte mulţi ani, este o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc şi va fi o emulaţie în jurul acestui meci, dar eu cred că putem obţine un rezultat bun la Cluj. Când spun aceste lucruri mă bazez pe valoarea jucătorilor din lotul Pandurilor. Toate echipele doresc să înceapă bine campionatul, nimeni nu vrea să piardă, toate formaţiile au aspiraţii mari şi din prima etapă se va trata totul foarte serios“, a afirmat tehnicianul pandurilor, Eugen Neagoe.

 

Neagoe: „Nu mă tem de nimic“

 

Antrenorul pandurilor nu se teme de vreo răzbunare a fostului său elev Nemanja Jovanovic, acum jucător de bază în lotul grupării ardelene. Neagoe a punctat: „Nu mă tem de nimic. Nu ştiu ce răzbunare ar putea să fie… Nu am avut nimic de împărţit nici cu el, nici cu alt jucător. Răzbunarea ar trebui să însemne să joace mult mai bine, să dea cât mai multe goluri şi să ne demonstreze că ne-am înşelat în privinţa lui“.

Recenta adunare generală a LPF a validat unele măsuri menite a îndepărta orice suspiciune asupra arbitrajelor în sezonul 2007-2008, mult contestate în campionatul trecut. Grupările din primul eşalon vor plăti banii în avans către FRF pentru prestaţia observatorilor şi arbitrilor, nu mai puţin de două miliarde de lei vechi, oficialii cluburilor urmând să nu mai aibă nici un contact cu „fluieraşii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU