28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024

Tratative cu nume

Clubul Sportiv Municipal este în tratative avansate cu doi fotbalişti cu nume: Dorin Rădoi şi Dănuţ Şomcherechi. Vâlceanul Rădoi a evoluat în campionatul trecut la CFR Timişoara şi mai are un an de contract cu gruparea de pe Bega.
„Suntem interesaţi de Dorin, mai ales că este vâlcean. Rădoi a plecat la Timişoara să îşi rezolve problemele contractuale, apoi îl aşteptăm la pregătiri“, a spus Florin Verigeanu, directorul sportiv al municipalilor.
Situaţia pare mai simplă la Şomcherechi, care şi-a încheiat conturile cu Universitatea Cluj. Şi el este învoit câteva zile, pentru a-şi rezolva unele probleme personale. „Nici cu el nu s-a semnat un contract, ne-am înţeles doar verbal“, completează Verigeanu.
CS Municipal va mai aduce în această pauză competiţională şi doi fotbalişti sârbi. „Ambii sunt atacanţi, sper să reuşim să-i aducem la Vâlcea“, a spus Verigeanu. Acesta a lăsat să se înţeleagă că unul dintre ei ar fi Igor Radovanovic, atacantul din lotul Pandurilor, folosit puţin în campionatul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS