24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVasilache, numarul 10 la Pandurii

Vasilache, numarul 10 la Pandurii

Noul numar zece al echipei Pandurii, Ciprian Vasilache, este cea mai scumpa achizitie din istoria gruparii gorjene. Clubul din Târgu Jiu a achitat Rapidului 200.000 de dolari pentru Vasilache, care a semnat cu Pandurii un contract pe trei ani. Curtat de mai multe echipe din Liga I, ex-rapidistul a ales sa vina la Târgu Jiu, unde a fost dorit de antrenorul Neagoe. Mai eficient in cupele europene decât in campionat sub culorile gruparii de sub Podul Grant, Ciprian Vasilache isi doreste o finala de Cupa României cu Pandurii, o oportunitate de a evolua cu gorjenii in cupele europene.


– Ciprian, de ce ai ales numarul 10?


– Numarul acesta a ramas, nu a fost o alegere a mea. Pâna la urma nu conteaza numarul de pe spate, nu joaca numarul si nu cred ca are importanta numarul 10.


– Vranjkovic a purtat numarul 10 si a ajuns la Dinamo, tu vrei sa ajungi la alta echipa de top?


– Bineinteles. Eu am venit de la Rapid, sper sa ajung de aici mai sus de Rapid, adica sa prind un contract in strainatate, acolo unde-si doreste orice jucator.


– Ce s-a intâmplat la Rapid?


– As dori sa nu vorbesc despre subiectul Rapid, daca vreti sa aflati ceva intrebati-i pe domnul Razvan Lucescu si domnul Dinu „Vama“.


– La Rapid ai facut mai mult tusa decât ai jucat.


– Poate mi-au dat sanse si nu am profitat sau poate mi-au dat mai putine, asta e. Am venit la Pandurii Târgu Jiu si prefer sa vorbesc de aceasta echipa, nu de Rapid.


„Sper sa ajungem intr-o cupa europeana“


– Ce-ti propui la Pandurii?


– Sper sa am un an bun, sa fiu sanatos. Mi-as dori sa joc bine, sa ajut echipa, golurile conteaza mai putin. Poate imi doresc sa dau mai multe pase de gol. Rezultatele echipei conteaza mai mult decât câte goluri dau eu. Sanse din partea antrenorului sigur o sa am pentru ca a insistat foarte mult pentru mine si asta a contat. Decizia finala am luat-o in momentul in care am vazut ca antrenorul ma doreste. Pentru mine Cupa României este cea mai buna sansa sa ajungem intr-o cupa europeana, mai sunt trei meciuri si poti ajunge in finala.


– Nu e prea mult pentru Pandurii participarea intr-o cupa europeana având in vedere ca acum doi ani juca in liga a doua ?


– De ce sa fie prea mult? A eliminat Dinamo care era una dintre favorite la câstigarea Cupei. Din moment ce nici Rapidul nu a putut sa o invinga, normal ca este pregatita. Conditiile de pregatire sunt bune, chiar nu ma asteptam sa gasesc o baza asa buna.


– Esti considerat un fotbalist capricios!


– Capricios m-a facut presa. Sunt vorbe. O sa va convingeti si voi, si conducatorii, si antrenorul ca nu este asa.


„Cred ca o sa fiu primit bine de public“


– Ai urmarit Pandurii in turul campionatului?


– Doar in meciurile cu Rapid. Atât. E o echipa buna, puternica, sper sa iasa mai mult la atac.


– Esti pregatit de un nou inceput la Pandurii?


– Sunt foarte pregatit si vreau sa demonstrez ca se aude cu totul altceva despre mine.


– Ai de gând sa stai trei ani la Târgu Jiu?


– Imi doresc sa stau sase luni la Pandurii, sa joc foarte bine, sa avem de câstigat si clubul, si eu.


– Ai primit asigurari la Pandurii ca vei fi titular?


– Ce jucator are asigurarea asta? O sa fiu titular daca o sa fie multumit antrenorul, daca o sa joc bine. Nu o sa ma tina in teren ca minus un jucator.


– Cum crezi ca vei fi primit de public?


– Cred ca o sa fiu primit bine pentru ca ultima data când am jucat cu Rapid la Târgu Jiu mi s-a strigat si din tribuna: „Hai aici, nu mai sta la Rapid ca si asa nu te baga sa joci“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS