24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii a incheiat campania de achizitii

Pandurii a incheiat campania de achizitii

Clubul din Târgu Jiu a avut la dispozitie un buget de achizitii de 500.000 de euro, reusind sa transfere fotbalistii pe care antrenorul Eugen Neagoe i-a dorit. „Cred ca prin aceste transferuri am reusit sa ducem la sfârsit o campanie destul de grea. Sunt bucuros ca au sosit baietii pe care i-am dorit la echipa. Ramâne sa demonstram in continuare ca Pandurii Târgu Jiu este o echipa valoroasa, ne dorim mai mult decât am realizat in turul campionatului, sper sa si reusim. Jucatorilor le doresc mult succes si sper sa confirme sperantele pe care ni le-am pus in ei“, a declarat „Geana“.


Radovanovic si Kutlacic au avut nevoie de câteva DVD-uri si un singur antrenament pentru a-l convinge pe Neagoe de valoarea lor. „Am vazut cu ei meciuri pe DVD. Un jucator trebuie sa-l si vezi, poate are piciorul rupt. S-a intâmplat asa ceva acum o saptamâna, cu o echipa de la noi care voia sa aduca un jucator strain valoros si era aproape sa semneze actele. Impresarul a fost foarte inspirat si a vrut sa vina sa-l vada, baiatul avea ruptura de ligamente incrucisate. Daca semna contractul, clubul platea bani multi pe un jucator accidentat“, a explicat Neagoe de ce a vrut sa-i vada pe cei doi si la pregatire.


Cafournelle si Grygorian trebuie sa confirme


Francezul Jonathan Cafournelle si armeanul David Grygorian sunt asteptati sa se alature lotului echipei Pandurii in aceasta saptamâna, insa acestia trebuie sa-l convinga pe Neagoe ca merita sa ramâna. „Ne-am inteles cu armeanul in privinta contractului, sa vedem daca el va confirma asteptarile antrenorului Neagoe. Transferurile care sunt certe si de care avem nevoie sunt acestea patru. Ceilalti, daca vor confirma si Eugen (Neagoe – n.r.) va spune da, merita sa-i aducem, o vom face“, a declarat presedintele Marin Condescu.


Gorjenii trebuie sa tina cont si de faptul ca in retur vor avea voie sa foloseasca in teren doar trei jucatori extracomunitari, un loc fiind ocupat de portarul Adnan Guso, in timp ce francezul Cafournelle are statut de comunitar. „Noi trebuie sa avem foarte mare grija acum, pentru ca in campionat nu putem folosi decât trei jucatori extracomunitari. Putem sa avem sapte la echipa «satelit». Nu sunt probleme daca francezul va impresiona si Neagoe va spune ca doreste sa ramâna“, a afirmat Condescu. Alexandru Pacurar nu a ajuns inca la Târgu Jiu, acesta trebuind sa-si rezolve problemele cu clubul Dinamo Bucuresti.


Dedu, cel mai bun la testele fizice


„Pandurii“ au fost supusi sâmbata la un test fizic pe care l-au trecut cu brio majoritatea fotbalistilor. Dedu a obtinut cel mai bun timp, dovedind ca s-a pregatit constiincios si in perioada de vacanta. „A fost un test prin care eu am vrut sa-i verific pe jucatori, sa vad ce-au facut in aceasta perioada. Unii dintre ei s-au pregatit, altii mai putin. Vom avea discutii individuale cu ei. S-au prezentat destul de bine, având in vedere ca a fost al doilea antrenament, chiar peste asteptari, si acest lucru ne bucura, inseamna ca ei au fost baieti seriosi. Cel care a avut un timp foarte bun a fost Dedu, dar majoritatea fotbalistilor au venit intr-un timp apropiat, au fost diferente foarte mici“, a spus Neagoe.


Tehnicianul este convins ca in retur ii va fi foarte greu sa aleaga primul unsprezece. „Vom avea un lot de 26 de jucatori. In timpul campionatului intervin multi factori, cartonase galbene, accidentari si am vrut sa fim acoperiti pe toate posturile, sa avem un lot echilibrat si cred ca am reusit. Este concurenta mai mare acum, eu mi-as dori sa-mi fie mai greu in alegerea primului unsprezece. Prin aducerea acestor jucatori cred ca voi avea nopti in care ma voi gândi foarte serios la cei care trebuie sa intre in teren“, a precizat „Geana“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS