24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSlavuteanu, sportiva anului 2006

Slavuteanu, sportiva anului 2006

CS Pandurii Târgu Jiu a stabilit clasamentul celor mai buni sportivi pe anul 2006, topul fiind dominat de atleti, cu noua nominalizari. Sportivii vor fi premiati de club in cadrul unei gale programate in luna ianuarie, oficialii gorjeni mizând si pe prezenta unui reprezentant al ANS. Atleta Maria Slavuteanu, campioana nationala de juniori, pregatita de antrenorul emerit Ion Bura, a fost desemnata cea mai buna sportiva a clubului, podiumul fiind completat de Florin Popescu, atletism, campion national de tineret (antrenor Ionut Bura), si de luptatorul Robert Miuti, campion national de juniori (antrenor Gheorghe Gorjanu).


Au mai fost nominalizati, in ordine, Georgiana Dragotoiu (atletism), Iulian Ghise (box), Elena Moaga (atletism), Daniel Crivac (atletism), Gabriela Neacsu (atletism), Roxana Licara (atletism), Ramona Manea (radioamatorism), Izabela Românas (atletism) si Alin Drondoie (atletism).


Clubul condus de Mihai Prunariu pregateste o mare lovitura pe piata transferurilor, anuntând legitimarea a cinci boxeri de valoare, Petrisor Gananau, Veronel Tarau, Adrian Motorga, Laurentiu Cucu si Ion Dogaru, primii doi fiind campioni nationali de seniori. Pugilistii vor fi pregatiti in continuare de antrenorul Ninel Geica. De asemenea, Prunariu a declarat ca Ionut Bura va reveni in activitatea competitionala, având obiectiv cucerirea unei medalii la campionatele nationale de seniori. „Ionut Bura revine ca sportiv si se va pregati cu grupa lui. In doi ani cred ca va ajunge la marea performanta, adica la cucerirea unei medalii europene“, a afirmat directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS