24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia Rovinari a obtinut numai victorii

Energia Rovinari a obtinut numai victorii

Echipa de baschet masculin Energia Rovinari a incheiat prima parte a sezonului neinvinsa, dupa ce a dispus de Universitatea Craiova, la Târgu Jiu, scor 74-61, intr-un joc ce a contat pentru etapa a VI-a a Diviziei B.


Dupa ce au terminat in avantaj primul sfert, 16-13, elevii lui Laurentiu Raut nu au contat sub panou in urmatoarele zece minute, reusind sa marcheze doar cinci puncte.


Diferenta de opt puncte in favoarea oaspetilor, de la pauza, a fost anulata de gorjeni in mai putin de doua minute, Universitatea beneficiind, totusi, de doua puncte avantaj, 46-44 la finalul sfertului trei.


Precisi de la trei puncte si agresivi in aparare, rovinarenii, cu un joc colectiv superior, au marcat punct dupa punct, trecându-si astfel in cont al saselea succes consecutiv din acest campionat.


„Am spus de la inceputul campionatului ca Universitatea Craiova, ca valoare, este a doua echipa si s-a confirmat si in meciul de astazi (sâmbata – n.r.). Bine ca am câstigat. Am avut niste probleme in prima parte, dar, dupa discutiile pe care le-am avut la pauza, baietii au inteles ca trebuie sa jucam si baschet pâna la urma si in sferturile trei si patru s-a vazut ca jucam. Am terminat neinvinsi, asta este cel mai important. Speram ca la cele doua turnee viitoare sa ne facem treaba foarte bine si sa abordam returul mult mai relaxati“, a spus Raut la finalul jocului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS