29.3 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBolton ofera un portar echipei Chelsea

Bolton ofera un portar echipei Chelsea

Antrenorul echipei Bolton Wanderers, Sam Allardyce, le-a propus celor de la Chelsea Londra sa ia, sub forma de imprumut, unul dintre cei trei portari pe care ii are in lotul sau, pentru a-i inlocui pe Cech si Cudicini, ambii accidentati.


„Avem trei portari de un nivel foarte bun si nu m-as opune unui imprumut al lui Habsi sau Walker, rezervele lui Jaaskelainen“, a explicat Allardyce, care a fost laudat de presa pentru ca a dat dovada de fair-play.


Portarul titular al lui Chelsea, Petr Cech, ar putea lipsi un an de pe terenurile de fotbal in urma fracturii craniene suferita sâmbata, in campionat, la meciul cu Reading. Aceasta informatie a fost oferita presei de tatal portarului ceh.


„Fiul meu nu va putea juca fotbal timp de un an. La inceput nu am realizat cât de grava este accidentarea sa. Când am auzit diagnosticul pus de medici mi s-au inmuiat genunchii. Nu mi-a venit sa cred“, a spus Vaclav Cech.


Intr-un comunicat transmis presei, luni seara, clubul Chelsea Londra a anuntat ca starea portarului ceh s-a imbunatatit si ca acesta este constient.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS