12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNasul, pus din nou in capul mesei

Nasul, pus din nou in capul mesei

„Baciului“ nu i-a cazut bine retrogradarea, motiv pentru care Ion Olaru si Adi Popescu au fost trecuti la munca de jos.


Vestea ca echipa de seniori va juca in Divizia D nu i-a fost pe plac lui Gica Popescu, care a venit cu o saptamâna in urma la Craiova pentru a spune lucrurilor pe nume si pentru a incerca sa reorganizeze activitatea la scoala de fotbal care ii poarta numele. Conform unor surse din cadrul gruparii craiovene, „Baciul“ le-a reprosat subalternilor sai faptul ca n-au reusit sa mentina echipa in Divizia C, primind aceasta contraperformanta ca pe o noua lovitura, dupa ce a ratat scaunul de presedinte al FRF. Vizati au fost Ion Olaru, administratorul-sef al Scolii de Fotbal „Gica Popescu“, si Adrian Popescu, cel care s-a ocupat de pregatirea echipei de seniori.


De aceea, la sedinta cu pricina, „Baciul“ le-a explicat acestora cum vor sta lucrurile de acum inainte. Si pentru a se face mai bine inteles, le-a desenat pe tabla noua organigrama a clubului, incepând, bineinteles, cu el, ca patron. Apoi, a fost trecut Nicolae Zamfir, iar abia pe locul trei au fost nominalizati Adrian Popescu si Ion Olaru, alaturi de ceilalti antrenori.


Nedumerirea lui Olaru


Cel mai afectat a fost Ion Olaru, care ar fi intrebat: „Si eu cu ce ma mai ocup?“. „Eu dau banii aici, eu stiu cel mai bine ce trebuie facut, deci ia-o ca atare“, l-ar fi lamurit Gica Popescu pe Olaru, caruia, conform acelorasi surse, i s-a oferit chiar un post de antrenor, pe care insa l-ar fi refuzat.


Contactat telefonic, Olaru a evitat orice discutie pe aceasta tema. „Sunati-ma pe 3 iulie si atunci va voi spune cu ce ma voi ocupa exact. Pana atunci n-am ce sa comentez“, a spus fostul sef al Scolii de Fotbal „Gica Popescu“, caruia ii vine greu, probabil, sa accepte postura de subaltern. Ion Olaru asteapta sa aiba o discutie decisiva cu Gica Popescu. Acesta spera sa vorbeasca ieri cu Gica, dar „Baciul“ si-a anulat vizita la Craiova in ultimul moment, anuntând ca va ajunge la scoala la inceputul lunii iulie.


Selectii pe banda rulanta


In prezent, „scolarii“ se afla in vacanta pâna pe 12 iulie, când se vor relua oficial pregatirile. Pentru a revigora activitatea la Scoala de Fotbal pe care o conduce, Gica Popescu a dat ordin ca pe toata perioada vacantei de vara sa se organizeze selectii la toate grupele, incepând cu copiii de sase ani.


Intre timp, clubul de la Hanul Doctorului a mai angajat un antrenor, pe Petrisor Bondrea, de la FEFS Craiova, si este in cautari pentru inca un tehnician, Nicolae Zamfir ocupându-se de aceasta problema. In ceea ce-l priveste pe Adi Popescu, acesta a acceptat sa antreneze echipa de seniori si in Divizia D.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS