12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Scurte stiri

Un hot si-a uitat copilul la locul faptei


Un hot din Germania a ajuns in spatele gratiilor, dupa ce politistii au descoperit ca acesta isi uitase fiica in magazinul pe care il pradase. Potrivit raportului politiei, infractorul, de 38 de ani, si-a uitat fetita in magazin, neuitând in schimb sa plece acasa cu o pereche de adidasi ultimul racnet. Când agentii au dus fetita acasa, ei au fost intâmpinati de hot si de sotia acestuia, care tocmai doreau sa anunte disparitia copilului. Desi purta pantofii furati, hotul a insistat ca i-a cumparat. In cele din urma insa, el s-a vazut nevoit sa isi recunoasca fapta, iar acum asteapta sentinta judecatorilor.


Publicitate pe frunte


De câteva zile, pe site-ul e-bay se afla un anunt, in care un tânar italian isi ofera fruntea drept spatiu publicitar pentru firmele interesate. La anuntul sicilianului Luca Melilli au raspuns peste 2.000 de persoane in zece zile, licitatia ajungând intre timp la 5.000 de dolari. Doua companii din nordul Italiei s-au aratat deosebit de interesate de idee. „Am decis sa profit de fruntea mea lata si sa o pun la dispozitie drept spatiu publicitar. Voi purta reclame sau loguri imprimate prin toate locurile in care ma duc, prin localuri, discoteci sau pur si simplu pe strada“, a declarat sicilianul, tinând sa precizeze ca toate campaniile publicitare au o durata limitata: sapte pâna la zece zile, dupa care spatiul publicitar este din nou liber, in asteptarea altor clienti. Tânarul afacerist s-a gândit deja la noi tehnici tocmai bune de a-si imprima diferite reclame pe piele: abtibilduri, tatuaje pe baza de hena, usor de sters si deloc nocive.


O catelusa si-a salvat stapânul de la moarte


Un american a fost salvat de la moarte de propria catelusa care a chemat ambulanta in momentul in care a vazut ca stapânului sau i se face rau. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Kevin Weaver, de 34 de ani, si-a pierdut cunostinta din cauza unei crize de diabet. Belle, un ciobanesc de trei ani, a fost cea care i-a salvat viata, apasând cu dintii pe tasta 9 a telefonului mobil, asa cum fusese dresata. Câteva minute mai târziu, ambulanta a sosit la fata locului, ceea ce a permis acordarea primului ajutor bolnavului. „Sunt convins ca daca Belle nu ar fi fost cu mine in acea dimineata, acum nu as mai fi in viata. Belle este mai mult decât salvatoarea mea, este cea mai buna prietena a mea“, a declarat Kevin Weaver.


Nicole Kidman si Ewan McGregor, din nou in „Moulin Rouge“


Nicole Kidman si Ewan McGregor planuiesc sa-si reia rolurile intr-o versiune teatrala a peliculei „Moulin Rouge“, prezentata pe scena londoneza. Dupa cum informeaza site-ul Teenhollywood, noua productie va fi regizata de Baz Luhrmann. Acesta a discutat deja cu cei doi actori privind punerea in scena pe West End a celebrei povesti de dragoste de la Moulin Rouge, lansata in 2001. O sursa din anturajul regizorului a declarat pentru The Sun: „Baz i-a pus in tema pe Ewan si pe Nicole despre proiectul sau. Daca se va realiza, acesta va deveni cel mai bun muzical londonez din ultimii ani“.


Cuplul Jolie-Pitt planuieste o noua adoptie


Angelina Jolie si Brad Pitt planuiesc sa mai adopte un copil, potrivit site-ului Teenhollywood.


In cadrul unui interviu acordat de frumoasa actrita postului CNN, aceasta a declarat ca ea si iubitul sau sunt extrem de fericiti cu cei trei copii pe care ii au deja, dar vor ca familia lor sa fie mai numeroasa. „Vrem sa mai avem un copil, iar adoptia este cea mai buna solutie. Nu ne-am hotarât inca asupra tarii“, a mentionat Jolie, in cadrul interviului moderat de Anderson Cooper, care urmeaza sa fie difuzat marti seara.


Actrita, de 31 de ani, a adus pe lume primul sau copil natural, pe micuta Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, luna trecuta, in Namibia. Cuplul mai are doi copii adoptivi – un baietel pe nume Maddox, de patru ani, care a fost adoptat din Cambodgia, si o fetita de numai 16 luni, pe nume Zahara, care este de origine etiopiana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS