19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportItalienii au dezamagit

Italienii au dezamagit

Grupa E


Italia – SUA 1-1


„Fritz Walter Stadion“, Kaiserslautern, spectatori: 39.000.


Au marcat: Gilardino ‘22 / Zaccardo ‘27 (a).


Italia: Buffon – Zaccardo (‘54, Del Piero), Nesta, Cannavaro, Zambrotta – De Rossi, Pirlo, Perrotta – Toni (‘62, Iaquinta), Totti (‘35, Gattuso), Gilardino. Antrenor: Marcello Lippi.


SUA: Keller – Cherundolo, Pope, Onyewu, Bocanegra – Donovan, Reyna, Mastroeni, Convey (‘51, Conrad) – Dempsey (‘63, Beasley), McBride. Antrenor: Bruce Arena.


Cartonase galbene: Totti, Zambrotta / Pope (2).


Cartonase rosii: De Rossi ‘28 / Mastroeni ‘45, Pope ‘47.


A arbitrat: Jorge Larrionda (Uruguay).


Italia nu a reusit, sâmbata seara, la Kaiserslautern, sa invinga echipa Statelor Unite ale Americii si sa se califice in optimi, remizând, 1-1, cu selectionata pregatita de Bruce Arena.


In minutul 21, „azzurri“ au reusit sa deschida scorul: Pirlo a executat o lovitura libera, iar Gilardino, nemarcat in careu, l-a invins pe Keller. Avantajul selectionatei italiene a durat doar cinci minute, pentru ca Zaccardo a trimis intr-o maniera ciudata mingea in propria poarta, la o lovitura libera executata de americani. Un minut mai târziu, Italia a ramas in inferioritate numerica, mijlocasul De Rossi fiind eliminat, dupa ce l-a lovit cu cotul in figura pe McBride. In minutul 44, s-a restabilit egalitatea numerica pe teren, Mastroeni având o intrare criminala asupra lui Pirlo. Nici dupa pauza italienii nu au reusit sa joace grozav, cu toate ca americanii au mai primit un cartonas rosu, in minutul 47, când arbitrul i-a acordat foarte usor al doilea „galben“ lui Pope. In urma acestui rezultat, Italia ar putea pierde calificarea in cazul unei infrângeri in meciul cu Cehia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS