12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPanc si Ghindeanu, curtati de Stiinta

Panc si Ghindeanu, curtati de Stiinta

Oficialii Stiintei sunt in tratative cu Constantin Iacov pentru transferul celor doi fotbalisti ai bancarilor, insa sansele de izbânda nu sunt prea mari.


Campania de achizitii inceputa de Universitatea nu a fost prea reusita pâna acum, insa oficialii olteni se straduiesc sa aduca si jucatori valorosi din prima liga, pentru ca au constientizat faptul ca nu pot ataca sezonul viitor numai cu tineri. Dupa ce finantatorul Stiintei si-a exprimat intentia de a transfera numai fotbalisti olteni, acest lucru a inceput sa prinda deja contur, privirile craiovenilor fiind atintite in curtea celor de la FC National. Jucatorii doriti de Universitatea sunt fostii componenti ai Extensivului, in special Mihai Panc si Robert Ghindeanu. Acest lucru s-a intâmplat si in iarna trecuta, insa tratativele au picat, pentru ca Universitatea evolua in Divizia B, iar jucatorii nu au conceput sa faca un pas inapoi. Din pacate, nici acum lucrurile nu par sa fie de partea oltenilor, pentru ca presedintele lui FC National, Constantin Iacov, nu este dispus sa renunte la cei doi fundasi decât pentru o suma consistenta.


Ghindeanu: „Nu cred ca se vor intelege“


Aflat pe litoral, Robert Ghindeanu a recunoscut ca Universitatea este interesata de serviciile sale, dar a marturisit ca oficialii olteni nu au venit cu o oferta concreta. Practic, Silvian Cristescu a facut doar o propunere. In plus, posibilul inlocuitor al lui Madalin Ciuca a afirmat ca mai are un an si jumatate din contractul cu FC National, iar transferul sau la gruparea alb-albastra nu se poate realiza fara acceptul lui Constantin Iacov, care este foarte pretentios când vine vorba de bani. Cu toate acestea, Robert Ghindeanu a spus ca i-ar placea sa revina in Banie, in primul rând pentru ca ar fi aproape de familie, apoi pentru ca Universitatea este echipa la care a visat sa joace de mic.


„Universitatea m-a vrut inca din iarna, dar transferul nu se putea realiza, pentru ca era nevoie de mine la FC National, iar Craiova juca in «B». Acum au inceput sa intrebe din nou, dar, pe lânga faptul ca nu au venit cu o oferta concreta pentru mine, nici presedintele Iacov nu este dispus sa ma piarda. Bine, daca Universitatea i-ar satisface pretentiile financiare, ceea ce nu cred, pentru ca Iacov vrea multi bani, atunci voi veni la Craiova. Sincer, nu cred ca se vor intelege. Oricum, mi-ar placea sa vin acasa, lânga familie, si sa joc pentru Universitatea“, a spus Ghindeanu.


Panc: „Sunt sanse mici sa vin la Craiova“


Nici Mihai Panc nu crede ca poate imbraca tricoul alb-albastru in sezonul viitor, din aceleasi motive invocate de Robert Ghindeanu. In plus fata de colegul sau de echipa, fundasul stânga a argumentat ca nu a fost ofertat direct de Universitatea, pentru ca o simpla intrebare nu inseamna nimic pentru el. La fel ca Ghindeanu, Mihai Panc este legat de FC National inca un an si jumatate, motiv pentru care, in momentul in care a fost contactat telefonic de craioveni, i-a indrumat spre presedintele Constatin Iacov. Panc a spus ca sansele de a evolua la Universitatea sunt foarte mici, pentru ca presedintele bancarilor tine la pret si nu stie cât este dispus finantatorul Stiintei sa plateasca pentru serviciile sale.


„Am primit un telefon, asta nu inseamna ca m-au ofertat. De altfel, le-am spus care este situatia contractuala si i-am trimis sa discute cu Constantin Iacov, pentru ca pe mine ma depasea problema. Nu stiu ce s-a intâmplat mai departe, dar nu cred ca au ajuns la un numitor comun, pentru ca Iacov cere mult si nu stiu cât de dispus este patronul Craiovei sa dea banii. In plus, cu mine nu au discutat nimic concret. Chiar daca as vrea, sunt sanse foarte mici sa vin la Craiova“, a spus Panc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS