19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLe-a ajuns cutitul la os

Le-a ajuns cutitul la os

Meciul din aceasta seara, de pe „Olympiastadion“ din Berlin, dintre Suedia si Paraguay, se anunta foarte disputat, una dintre aceste echipe putând sa-si faca bagajele la finalul intâlnirii, daca va pierde. In primul meci pe care l-au sustinut in Grupa B, nordicii au fost tinuti in sah de modesta reprezentativa a statului Trinidad Tobago, cu care au terminat la egalitate, 0-0. La rândul sau, Paraguay a pierdut meciul de debut la CM 2006, 0-1 cu Anglia, capitanul echipei sud-americane, Carlos Gamarra, fiind cel care a trimis mingea in propria poarta.


Suedezii au digerat greu remiza cu T&T, doi dintre jucatorii reprezentativi luându-se la bataie la finalul partidei. Olof Mellberg si Fredrik Ljungberg au avut un conflict la vestiare dupa ce mijlocasul formatiei Arsenal si-a exprimat nemultumirea in legatura cu prestatia echipei, criticând jocul cu mingi lungi de la fundasi spre atacanti si referindu-se in special la pasele capitanului nordicilor. Suedia va beneficia in partida de la Berlin de aportul portarului titular Andreas Isaksson, acesta revenindu-si dupa o accidentare care l-a impiedicat sa joace in meciul cu Trinidad Tobago. In aceste conditii, goal-keeper-ul Raami Shabaan isi va relua locul pe banca de rezerve.


Pe lânga infrângerea din meciul cu Anglia, nationala Paraguayului a mai suferit o pierdere, portarul titular Justo Villar accidentându-se in minutul 8 al disputei de sâmbata. Villar, care a suferit o ruptura musculara la pulpa piciorului drept, va fi indisponibil timp de aproximativ o luna. In meciul din aceasta seara, poarta echipei sud-americane va fi aparata de Aldo Bobadilla, cel care l-a inlocuit pe Villar in cursul meciului cu Anglia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS