19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGolurile au salvat spectacolul

Golurile au salvat spectacolul

Tunisia – Arabia Saudita 2-2


• Stadion „Allianz Arena“ – Munchen, spectatori: 66.000.


• Au marcat: Jaziri ‘23, Jaidi ‘90+2 / Al Kahtani ‘58, Al Jaber ‘85.


Tunisia: Boumnijel – Trabelsi, Jemmali, Haggui, Jaidi – Mnari, Namouchi, Bouazizi (‘56, Nafti), Chedli (‘70, Ghodbane) – Jaziri, Chikhaoui (‘83, Essediri). Antrenor: Roger Lemerre.


Arabia Saudita: Zaid – Dokhi, Tuker, Al Montashari, Sulaimani – Al Ghamdi, Al Temyat (‘67, Al Hawsawi), Khariri, Al Thaker, Noor (‘74, Ameen) – Al Kahtani (‘82, Al Jaber). Antrenor: Marcos Paqueta.


• Cartonase galbene: Haggui, Bouazizi, Chedli, Chikhaoui.


• A arbitrat: Mark Shield (Australia).


Partida de pe „Allianz Arena“ nu s-a ridicat decât pe alocuri la pretentiile unui meci de cupa mondiala. Inceputul primei reprize a fost anost, cele doua combatante preferând sa se studieze. Prima reusita a intâlnirii a venit dupa o bâlbâiala a apararii saudite de care a profitat Jaziri (‘23), acesta reluând din voleu, fara sperante pentru Zaid. Sperantele suporterilor ca meciul se va incinge dupa reusita tunisiana au fost insa inselate.


Dupa pauza, Arabia Saudita a iesit de la cabine mai motivata si, dupa doua oportunitati care i-au adus in prim-plan pe Al Temyat si Noor, elevii brazilianului Marcos Paqueta au reusit sa egaleze prin Al Kahtani (‘58), care a trimis imparabil, sub bara, mingea centrata de pe partea dreapta de Noor, si apoi sa preia conducerea. Introdus in minutul 83, veteranul Sami Al Jaber a avut nevoie de numai doua minute pentru a marca pentru sauditi. Tunisia s-a salvat in extremis, Jaidi marcând in minutele de prelungire pentru o remiza echitabila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS