14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVine Lucian Sinmartean?

Vine Lucian Sinmartean?

Campania de achizitii a oltenilor cuprinde nume din afara României, dupa jucatorii din Noua Zeelanda zvonindu-se acum de „grecul“ Sinmartean.


Dupa toate probabilitatile, la reunirea lotului oltenilor, antrenorul Stinga va avea in pregatiri doua grupe de jucatori, români si straini. Pe lânga australienii Mitchell si Baird si irakianul Salih, ar fi posibil sa mai ajunga in curtea Universitatii inca vreo trei-patru jucatori din Noua Zeelanda si Australia. Oficialii olteni sunt impresionati de câteva CV-uri trimise de managerul Dan Stanilescu din Australia si n-ar fi exclus ca si antrenorul-manager Ovidiu Stinga, aflat in concediu in Olanda, sa-si dea acordul pentru achizitionarea acestor jucatori de la Antipozi. Universitatea a mai transferat si trei tineri jucatori de la un club privat de fotbal din Sibiu, Interstar.


Sinmartean nu a jucat in 2005/2006


Luni seara, un post TV national a anuntat ca Universitatea Craiova ar fi interesata de Lucian Sinmartean, ultima oara jucator la Panathinaikos. Directorul executiv adjunct al clubului oltean, Marius Mitran, a negat ieri aceasta informatie.


„Lucian Sinmartean la Craiova? Nici vorba! Nu este adevarat. Un ziarist din presa centrala m-a intrebat de Vali Nastase. El auzise de un zvon cu venirea lui Nastase la Craiova… Noutatile Universitatii sunt cele anuntate: Pirvu, trei juniori de la Sibiu si jucatorii din Noua Zeelanda. Atât. Din România chiar nu este nimeni in vizorul nostru. Ar mai putea sa apara vreun junior, dar asta-i alta problema“, a spus oficialul Stiintei.


Originar din Bistrita, Lucian Iulian Sinmartean a implinit pe 13 martie 26 de ani, debutul in Divizia A facându-l sub culorile Gloriei Bistrita, in 1999. A jucat la Gloria pâna la sfârsitul sezonului 2002/2003, 89 de partide, 12 goluri, el fiind mijlocas. A debutat in echipa nationala in 2002. In vara lui 2003, a semnat un contract cu Panathinaikos pentru trei ani, care a expirat in aceasta vara.


Potrivit presei elene, el ar avea unele probleme contractuale cu Panathinaikos. Desi n-a evoluat in nici un meci oficial in sezonul incheiat, 2005/2006, fiind mult timp si accidentat, grecii s-ar fi prevalat de o clauza din contract si i-au prelungit unilateral contractul pentru inca un an.


Victor Becali: „Poate e o gluma“


Fostul impresar al lui Lucian Sinmartean, Victor Becali, a comentat astfel acest zvon: „Nu-l mai reprezint pe Sinmartean si nici nu stiu cine este impresarul lui in acest moment. Nici nu ma intereseaza zvonul ajuns la voi, in Craiova, cum ca Universitatea ar fi interesata de el. Sinmartean avea la Panathinaikos vreo 250.000 de dolari pe sezon… Cum sa vina el la Craiova? Cine poate sa-i dea suma asta?! Poate e o gluma! Repet, nu ma intereseaza acest caz, iar comentariile mele nu isi au rostul deoarece nu stiu absolut nimic“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS