12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNemtii nu au mila de polonezi

Nemtii nu au mila de polonezi

Germania va juca astazi al doilea meci de la Cupa Mondiala, urmând sa intâlneasca la Dortmund reprezentativa Poloniei. „Panzerele“ au debutat la acest turneu cu o victorie in fata reprezentativei statului Costa Rica, scor 4-2, Lahm, Klose (2) si Frings inscriind pentru trupa pregatita de Klinsmann. In acest meci, formatia germana a aratat o forta ofensiva de invidiat, dar si o permeabilitate a devensivei care ii ingrijoreaza pe fani in perspectiva disputelor „tari“ care vor urma in fazele eliminatorii.


Adversara de astazi a Germaniei, Polonia, a pierdut primul meci de la CM 2006, 0-2 cu Ecuador. Echipa poloneza este aproape de o eliminare prematura de la Cupa Mondiala, in cazul unei noi infrângeri, care, de altfel, este destul de probabila, elevii lui Pawel Janas putând sa-si faca bagajele pentru a se intoarce acasa.


Având ca obiectiv câstigarea titlului suprem, Germania conteaza pe geniul mijlocasului transferat de la Bayern München la Chelsea, Michael Ballack, pe „artistul“ Bastian Schweisteiger, pe atacantul de rasa Miroslav Klose si, nu in ultimul rând, pe faptul ca joaca pe teren propriu. Absent de la primul meci al „panzerelor“, din cauza unei accidentari, dar si a unui conflict cu selectionerul Klinsmann, capitanul Michael Ballack are sanse mari sa evolueze in partida cu Polonia. „Plec de la principiul ca Ballack va juca in meciul cu Polonia. Recuperarea sa a decurs bine si Michael se simte bine“, a spus selectionerul Jurgen Klinsmann.


Tehnicianul „panzerelor“ a dezvaluit ca echipa sa vrea sa câstige toate meciurile din Grupa A, pentru a termina pe primul loc, Klinsmann calculând in asa fel pasii echipei sale in fazele superioare incât sa intâlneasca Brazilia doar in marea finala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS