12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDan Stalinescu promite, oltenii asteapta

Dan Stalinescu promite, oltenii asteapta

Pe 19 iunie, când se va reuni lotul alb-albastru, la Craiova vor ajunge mai multi jucatori din campionatul de la Antipozi, recomandati de impresarul Dan Stalinescu, in afara portarului Glen Moss. Este vorba despre Joshua Rose, care are 24 de ani, este stângaci si poate evolua atât pe postul de atacant, cât si pe cel de mijlocas la sustinere, provenit de la New Zeeland Knights. Alt nume care va completa lotul Stiintei este Wayne Heath, de 23 de ani, care s-a pregatit cu echipa de rezerve a clubului Blackburn Rovers, dar nu a reusit transferul. Heath va trebui sa suplineasca absenta lui Madalin Ciuca din defensiva Universitatii.


Cel de-al treilea jucator aflat in discutii cu gruparea alb-albastra este Joshua Maguire, un mijlocas de 26 de ani, provenit tot de la New Zeeland. Insa toti vor semna cu Universitatea abia dupa ce vor fi vazuti de Ovidiu Stinga.


La capitolul certitudini, Universitatea se poate lauda cu alti trei jucatori de perspectiva, in speta fiind vorba despre fundasul central Catalin Ojica (19 ani), mijlocasul Bogdan Piko (19 ani) si atacantul Vlad Taran (16 ani), cei trei sibieni semnând un contract pe cinci ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS