14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPatru români in turul doi

Patru români in turul doi

Daca in competitia seniorilor, România mai este reprezentata doar in proba de dublu, in intrecerea juniorilor patru sportivi au ajuns in turul doi al turneului de la Roland Garros.


Jucatoarele Mihaela Buzarnescu, Alexandra Dulgheru si Sorana Cârstea, precum si tenismanul Petru-Alexandru Luncanu au reusit duminica sa treaca de runda inaugurala a competitiei de Mare Slem la capatul unor meciuri extrem de disputate.


A noua favorita a turneului, Mihaela Buzarnescu, a invins-o in doua seturi, 6-3, 7-6, pe bolivianca Maria Alvarez Teran si va juca in faza urmatoare cu rusoaica Anastasia Pivovarova. Sorana Cârstea, cap de serie numarul 11, a trecut tot in doua seturi, cu scorul de 6-4, 6-2, de jucatoarea din Hong Kong, Ling Zhang, si o va intâlni in turul doi pe suedeza Johanna Larsson. De asemenea, Alexandra Dulgheru s-a impus, cu scorul de 2-6, 6-1, 7-5, in fata sportivei canadiene Sharon Fichman si o va avea ca adversara in faza urmatoare pe daneza Caroline Wozniacki. In schimb, Ioana Olaru, desemnata cap de serie numarul 8, a fost invinsa, cu scorul de 6-3, 6-4, de rusoaica Alexandra Panova.


In primul tur al competitiei de juniori, Petru-Alexandru Luncanu, al optulea favorit al intrecerii, l-a invins cu 6-4, 6-4, pe rusul Pavel Cehov si va da piept in turul doi cu spaniolul Roberto Bautista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS