12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii cer ancheta

Oltenii cer ancheta

Conducerea si suporterii Universitatii nu au trecut cu vederea incidentele de la meciul cu Dinamo II si forteaza federatia sa cerceteze actele de violenta petrecute.


Fiind convinsi de faptul ca incidentele petrecute sâmbata inaintea partidei cu Dinamo II au fost premeditate, in plus, „satelitul“ din Stefan cel Mare este un club fara certificat de identitate sportiva propriu si neafiliat la FRF, oltenii au propus penalizarea echipei mari. Oficialii olteni au depus ieri un memoriu la Comisia de Disciplina, in care solicita suspendarea „câinilor rosii“ la urmatoarele dispute de pe teren propriu, din sezonul viitor, si o amenda drastica, in conformitate cu cele petrecute pe stadionul „Florea Dumitrache“. De acest dosar se vor ocupa membrii Comisiei de Disciplina, prima infatisare fiind programata chiar astazi.


Ultrasii craioveni sunt de parere ca incidentele petrecute in tribuna fostei arene „Victoria“ au fost premeditate, in colaborare cu Jandarmeria, care a „delegat“ la eveniment un numar restrâns de jandarmi, care au fumat si au asistat nepasatori la bataie. Acest lucru a reiesit din sondajul realizat pe site-ul oficial al clubului alb-albastru, 90 la suta din electorat fiind de parere ca totul a fost premeditat, in timp ce sapte procente nu cred in aceasta idee, iar trei la suta „nu stiu“.


Mititelu a facut o propunere ciudata


Vadit afectat de scenele petrecute sâmbata, finantatorul Universitatii a afirmat ca ii va cere presedintelui LPF, Mitica Dragomir, sa programeze derbiurile Craiova – Dinamo, si invers, pe teren neutru. Adrian Mititelu a mai spus ca a primit informatii de la persoane din Bucuresti, care l-au avertizat sa nu vina la meci, pentru ca fusese principalul vizat de galeria dinamovista.


„Am primit telefoane cu o zi inainte de meci de la persoane importante din Capitala, toti mi-au spus sa nu vin la Bucuresti pentru ca vor sa ma bata. Din câte se pare, au avut dreptate. Cred ca deranjez prin faptul ca nu ma supun lor, ca nu o sa le dau jucatori si ca fac declaratii anti-Dinamo. Sa fie sanatosi, ca nu o sa cedez. Ii voi propune, in scris, lui Mitica Dragomir sa nu mai programeze derbiurile cu Dinamo nici la Bucuresti, nici la Craiova. Sa se joace pe teren neutru, asta daca vrea sa nu fim partasi la acte de violenta si mai mari“, a spus Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

30 COMENTARII