12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu a primit un ultim avertisment

Mutu a primit un ultim avertisment

Victor Piturca este hotarât sa nu mai accepte nici o abatere de la disciplina din partea „Briliantului“.


Selectionerul echipei nationale de fotbal a României, Victor Piturca, a emis un comunicat in care precizeaza ca l-a amendat si i-a acordat un ultim avertisment public atacantului lui Juventus Torino, Adrian Mutu, pentru comportamentul sau din timpul turneului tricolorilor din SUA. Victor Piturca sustine ca nu a aflat decât pe drumul de intoarcere in România despre incidentul provocat de Adrian Mutu in sala de mese a hotelului „Wyndham“ din Chicago, dupa jocul contra Columbiei. Atunci, Adrian Mutu „i-a amenintat, fie in gluma sau in serios, pe colegii mei din staff-ul tehnic cu «va dau afara pe toti». Dupa jocul contra Irlandei de Nord, hotarâsem amendarea lui Adrian Mutu cu o suma confidentiala. Ca urmare a acestui din urma incident am hotarât cresterea amenzii, atentionându-l, totodata, in mod public, ca acesta este ultimul avertisment pe care i-l dau inaintea debutului preliminariilor Euro 2008“.


Mutu, singura „oaie neagra“


Selectionerul Victor Piturca a precizat ca, exceptându-l pe Mutu, toti jucatorii nationalei României au avut un comportament exemplar pe parcursul turneului din SUA.


„In afara lui Mutu, toti componentii reprezentativei noastre care au efectuat deplasarea in recentul turneu din SUA s-au comportat, pe intreaga durata a deplasarii, intr-o maniera profesionista. Ei au respectat cu strictete programul si cerintele impuse de mine si de colegii mei din staff-ul tehnic. Prin asta vreau sa includ si disciplina exemplara de care au dat dovada fotbalistii dincolo de Ocean“, a mentionat Piturca.


Tricolorii au voie sa fumeze


Referindu-se la recentele dezvaluiri ale presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir, care a spus ca multi tricolori fumeaza si consuma bauturi alcoolice in cantonament, Victor Piturca a spus ca le-a permis sa fumeze celor care doresc acest lucru, dar numai in locurile special amenajate, adica nu in camere sau in sala de mese.


„De altfel, exista cazuri in care putinii fumatori din lotul nostru fumeaza chiar de fata cu mine. Cât despre bautura, dupa incheierea turneului, aflându-se in vacanta, jucatorii au avut acceptul meu sa bea un pahar de bere sau de vin pe aeroport sau in avion. Tin insa sa asigur pe toata lumea ca, de când am preluat echipa nationala, nici un jucator nu si-a permis sa consume bauturi alcoolice in timpul cantonamentelor, exceptând, uneori, câte un pahar de vin la masa de seara, dupa meci“, a precizat Piturca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU