12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Sa-i bateti bine!

In cazul unei victorii, elevii lui Stinga vor avea satisfactia ca au retrogradat pepiniera „câinilor rosii“ in Divizia C, dând o palma morala gruparii „mama“.


Chiar daca a trecut cu bine peste episodul „Nocturna“, Universitatea a ramas concentrata asupra intâlnirii de astazi, cu Dinamo II, cuvântul de ordine al juvetilor fiind victoria. Cu toate ca zarurile au fost aruncate, adica Stiinta revine in „A“, iar „satelitul“ dinamovistilor va intra in anonimat din sezonul imediat urmator. Este un meci al orgoliilor, in care oltenii sunt obligati de traditie si de suporteri sa ingenuncheze asa-zisii „câini rosii“, mai precis „maidanezii“ din Stefan cel Mare.


La rândul lor, bucurestenii nu vor sa dea satisfactie oltenilor, si nu pentru ca joaca pe propriul teren, ci pur si simplu pentru ca urasc Universitatea si culorile alb-albastre. Din fericire, rivala de astazi nu mai are „dinti“ si nu mai poate „musca“, singurul lucru pe care il mai poate face este sa impiedice un scor „fluviu“. Si au toate motivele sa se teama de o infrângere rusinoasa, deoarece oficialii craioveni au afirmat cu tarie ca vor folosi echipa de baza, pentru ca nu concep sa piarda. Din unsprezecele de baza va lipsi doar Josh Mitchell, care este deja in Australia, si Michael Baird, aflat in drumetie prin Europa pentru ca este suspendat, in rest toata lumea este apta de „razboi“.


Tunurile pe „câini“


Desi partida porneste de la 0-0, observând diferenta din clasament, suporterii olteni si-au „permis“ sa disece duelul inainte ca el sa se consume, fapt relevat de sondajul aparut pe site-ul oficial al clubului. 88 la suta din electorat a fost de parere ca favoritii vor obtine toate cele trei puncte puse in joc, in timp ce sase la suta prevad un rezultat de egalitate si tot sase procente sunt pesimisti, mizând pe faptul ca juvetii sunt cu gândul la vacanta si vor ceda.


De altfel, disputa dintre Dinamo II si Universitatea nu se va consuma numai pe terenul de joc, ci si in tribunele stadionului „Florea Dumitrache“, pentru ca fanii alb-albastrilor din Bucuresti vor fi prezenti, la fel si cei din Stefan cel Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII