19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTadici crede in calificare

Tadici crede in calificare

Dupa ce au pierdut meciul tur cu Serbia-Muntenegru, din barajul de calificare la CE 2007, scor 21-25, nationala feminina de handbal pregateste partida retur la Arad, sub conducerea antrenorilor Gheorghe Tadici si Dumitru Musi. Intâlnirea revansa se va desfasura pe 3 iunie, la Kragujevac.


Antrenorul Gheorghe Tadici a spus ieri ca nimeni nu s-a asteptat ca echipa României, vicecampioana mondiala, sa piarda jocul de pe teren propriu cu Serbia. De asemenea, tehnicianul a mentionat ca o contributie importanta la infrângerea fetelor noastre a avut-o si brigada de arbitri.


„S-a vazut ce a fost, am gresit in primul rând noi, insa am avut un arbitraj ostil, cu deosebire in ultimele zece minute. Vrem sa credem ca nu vom mai avea parte de un astfel de arbitraj in meciul tur si nici sa jucam ceea ce am jucat in ultimele zece minute, când a fost un adevarat cosmar, primind zece goluri si marcând numai doua“, a spus Gheorghe Tadici.


Antrenorul român sustine ca echipa sa va face tot posibilul pentru a se califica la Europene, in ciuda faptului ca unele titulare au probleme medicale.


„Ne vom juca sansa pâna la capat si vom incerca sa obtinem victoria la un scor care sa ne asigure calificarea, in ciuda faptului ca mai multe jucatoare se resimt in urma meciului tur. Daca nu ne vom califica, vom incerca cel putin sa obtinem un rezultat favorabil, care ar conta foarte mult pentru moralul echipei“, a precizat Tadici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS