30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAndaluzii au fost mai buni

Andaluzii au fost mai buni

La conferinta de presa sustinuta dupa incheierea meciului din finala Cupei UEFA, tehnicianul Juande Ramos s-a declarat foarte mândru ca a reusit sa aduca primul titlu european din istoria clubului FC Sevilla.


„Ma gândesc la toti suporterii nostri. Echipa mea a facut un meci mare si si-a dovedit superioritatea. In ultimul timp am jucat mereu pentru a câstiga. Este enorma satisfactia de a vedea ca am fost recompensati pentru dorinta ofensiva. Primul gol a schimbat fata meciului si ne-a eliberat. Am fost adeseori criticat in acest sezon, dar cred ca am realizat un lucru mare“, a spus Ramos.


La rândul sau, antrenorul lui „Boro“, Steve McClaren, a spus ca este dezamagit pentru pierderea finalei, insa si-a laudat jucatorii pentru evolutiile foarte bune pe care le-au avut in acest sezon al Cupei UEFA.


„Este dezamagitor. Noi nu am jucat asa cum suntem capabili sa o facem. In prima repriza am avut o evolutie slaba. In repriza a doua am avut trei ocazii de a egala. Am fi meritat un penalti la 1-0, dar trebuie sa felicit Sevilla, o echipa foarte mare, fara indoiala cel mai puternic adversar pe care l-am intâlnit in acest sezon in Europa. Este adevarat ca suntem dezamagiti, dar am avut un parcurs foarte bun in Europa. Este pacat ca nu l-am incheiat intr-un mod mai frumos. Jucatorii poate ca au fost putin cam nervosi, dar nu pot sa-i critic“, a spus McClaren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS