30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBatem Pandurii si uitam de amaraciune

Batem Pandurii si uitam de amaraciune

Elevii lui Cosmin Olaroiu sunt hotarâti sa câstige partida de astazi si sa reinnoade sirul succeselor in campionat, care a fost intrerupt de giulesteni.


Cea mai mare problema a antrenorului Stelei, Cosmin Olaroiu, inaintea meciului de astazi cu Pandurii este refacerea moralului elevilor sai.


Dupa ce au ratat, joi, calificarea in finala Cupei UEFA, fiind eliminati de Middlesborough, iar duminica au fost invinsi in campionat de Rapid, stelistii se tem de un nou esec, chiar daca adversara de astazi, Pandurii Târgu Jiu, se zbate in subsolul clasamentului. Steaua a inregistrat duminica prima infrângere in campionat de la preluarea echipei, inaintea returului, de catre Cosmin Olaroiu, pierzând totodata si prima pozitie in clasament.


Acuzând oboseala fizica si psihica, jucatorii echipei Steaua nu s-au antrenat luni, efectuând doar o sedinta de recuperare la bazin. Elevii lui Olaroiu au declarat ca sunt hotarâti ca, incepând de la meciul de astazi, cu Pandurii, sa reinnoade sirul succeselor in campionat, care a fost intrerupt de giulesteni, si sa câstige titlul de campioni.


Petre Marin: „Avem prima sansa la titlu“


Fundasul Petre Marin a spus ca Steaua trebuie sa câstige meciul cu Pandurii pentru a uita de amaraciunea provocata de eliminarea din Cupa UEFA si de infrângerea din meciul cu Rapid.


„Infrângerea cu Rapid a fost foarte dureroasa. Trebuie sa ne revenim cât mai repede, sa câstigam miercuri (astazi – n.r.) si sa mergem mai departe. Cu Pandurii trebuie sa facem tot posibilul sa luam trei puncte si sa mai uitam de amaraciune“, a spus Petre Marin.


Jucatorul stelist considera ca, in ciuda infrângerii suferite in meciul cu Rapid, Steaua ramâne favorita la câstigarea campionatului. „Nu stiu daca acest meci cu Pandurii este capital, dar am facut un pas gresit si trebuie sa facem totul pentru a câstiga. Cu restantele pe care le avem, ne pastram prima sansa la titlu“, a spus Petre Marin.


Ghionea: „Trebuie sa invingem Pandurii“


Alt fundas al gruparii din Ghencea, Sorin Ghionea, a spus ca meciul cu Pandurii Târgu Jiu este important pentru el si coechipierii sai deoarece o victorie in fata gorjenilor le-ar reface increderea in propriile forte.


„Vrem sa trecem peste acest moment si trebuie sa câstigam meciul cu Pandurii. Speram sa o facem si sa fim campioni. Sportul va avea un cuvânt greu de spus, dar speram sa câstigam si partida cu echipa din Regie. Daca aveam acum cele doua restante câstigate, aveam trei puncte avans“, a comentat fundasul stelist, convins ca o reusita in partida cu gorjenii ar rezolva ecuatia campioanei in acest sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU