27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportScandal intre Steaua, FC National si Dinamo

Scandal intre Steaua, FC National si Dinamo

Comisia de Disciplina a LPF va judeca miercurea viitoare litigiile aparute intre cele trei cluburi bucurestene dupa meciul dintre „bancari“ si „militari“, din etapa a 17-a a Diviziei A.


Vicepresedintele Comisiei de Disciplina a LPF, Alexandru Boc, a spus ieri ca litigiile aparute dupa meciul FC National – Steaua Bucuresti, scor 0-0, din etapa a 17-a a Diviziei A, vor fi analizate pe 29 martie.


„Vom hotari pe cine convocam de la Steaua, FC National si Dinamo pentru sedinta urmatoare, care va avea loc miercurea viitoare. Vrem sa vedem exact ce reclama fiecare si ce dovezi au“, a spus Boc.


Steaua cere sanctionarea lui Iacov


Steaua Bucuresti a facut un memoriu la LPF in care cere sanctionarea presedintelui CA al FC National, Constantin Iacov, care a declarat ca nu stie de ce directorul executiv stelist Valeriu Argaseala l-a tot cautat, inaintea meciului din etapa a 17-a a Diviziei A, incepând cu ziua de sâmbata, sugerând ca acesta ar fi vrut sa-i propuna un aranjament.


„A sunat, a tot incercat sa vina pe la mine. Ce putea sa discute cu mine inainte de meci? Spunea ca vrea niste invitatii, dar nu vii de cinci ori la club si nici nu suni de 15 ori pentru asta“, a comentat Iacov, adaugând ca el nu face meciuri strategice.


Valeriu Argaseala a precizat ca dorea doar niste invitatii la meci si a anuntat ca dupa solutionarea cazului de catre instantele sportive il va actiona in instanta pe presedintele Consiliului de Administratie al FC National, asa cum vor face „toate persoanele fizice din structurile FC Steaua vatamate prin afirmatiile calomnioase ale lui Constantin Iacov“.


Dinamo vrea explicatii de la Gigi Becali


La rândul sau, clubul Dinamo a trimis un memoriu la LPF, solicitând analizarea declaratiilor finantatorului stelist Gigi Becali, care a acuzat dur arbitrajul, spunând ca echipa sa a fost dezavantajata clar in partida cu FC National si ca la mijloc se afla gruparea din Soseaua Stefan cel Mare, care da bani arbitrilor.


„Erorile de arbitraj la meciurile echipei noastre sau ale altor echipe nu ne privesc, FC Dinamo cerând sustinerea cu argumente a acestor afirmatii care tin mai degraba de folclorul fotbalului românesc. Daca vom judeca lucrurile intr-o maniera subiectiva, tindem sa devenim hazlii“, se precizeaza in memoriul adresat comisiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS