21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBetis a fost invinsa de Getafe

Betis a fost invinsa de Getafe

Betis Sevilla, adversara formatiei Steaua Bucuresti in Cupa UEFA, a fost invinsa duminica, cu scorul de 1-0 (1-0), pe terenul echipei lui Cosmin Contra si Gheorghe Craioveanu, Getafe, in etapa a 26-a a campionatului Spaniei. Unicul gol al meciului, disputat pe stadionul „Coliseum Alfonso Perez“, a fost marcat de atacantul sârb Veljko Paunovic, in minutul 14, cu o lovitura de cap.


La gazde, Contra a jucat tot meciul, iar Craioveanu a fost rezerva. Dupa aceasta infrângere, Betis a coborât pe locul 15 in clasament, in timp ce Getafe se mentine pe pozitia 11-a.


Intr-o alta partida, FC Valencia a remizat in deplasare, scor 0-0, cu Malaga, si a pierdut locul al doilea ocupat inaintea acestei etape, preluat de Real Madrid, invingatoare sâmbata cu 2-1 in derbiul cu Atletico.


Singura victorie in deplasare a etapei a fost obtinuta de Real Zaragoza, la San Sebastian, in fata lui Real Sociedad, scor 3-1. Ewerthon (’55, ’69) si Oscar Gonzalez (’61) au marcat pentru oaspeti, in timp ce golul bascilor a fost inscris de turcul Nihat (’10). In ciuda faptului ca a câstigat, Zaragoza se mentine pe locul zece, in timp ce Sociedad a coborât pe 17.


Rezultatele etapei: Celta Vigo – Osasuna 2-0, Real Sociedad – Real Zaragoza 1-3, Getafe – Betis Sevilla 1-0, Racing Santander – Real Mallorca 0-0, FC Sevilla – Athletic Bilbao 2-1, Malaga – Valencia 0-0, Villarreal – Alaves 3-2, Cadiz – Espanyol Barcelona 2-0, Real Madrid – Atletico Madrid 2-1, FC Barcelona – Deportivo La Coruna 3-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS