22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii s-au descurcat in namol

Gorjenii s-au descurcat in namol

EMC Rovinari si Minerul Matasari si-au fructificat avantajul terenului propriu reusind sa câstige, in timp ce Gilortul Târgu Carbunesti a cedat la scor de neprezentare la Râmnicu Vâlcea, in fata liderei.


Oltchim s-a desprins abia dupa pauza, prin Melcea (’50), care a deschis scorul in urma unei lovituri de colt. Pâna atunci, jucatorii lui Gabi Rascol au avut doua situatii bune de a marca, dar balonul a ramas intepenit in namolul din fata portii, iar Patrascoiu si Zamfir nu s-au descurcat. Vâlcenii au majorat diferenta prin Glavan (’53), iar Marinescu a stabilit scorul final in ultimele secvente ale partidei. Oaspetii au invocat o lovitura de la 11 metri la scorul de 2-0, dar arbitrul a trecut cu vederea infractiunea asupra lui Patrascoiu.


EMC Rovinari a dominat teritorial partida si a inscris prin Floroiu (’35), iar Litoiu a stabilit scorul final in minutul 75.


Pentru Minerul Matasari, campionatul s-a incheiat când echipa era in crestere de forma, „minerii“ bifând a doua victorie in ultimele trei etape, adica de la venirea lui Titu Nicolicescu. Lacatusu a adus victoria gorjenilor din lovitura de la 11 metri, C. Popescu fiind faultat in suprafata de pedeapsa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS