22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPe ei, pe ei, pe haita lor!

Pe ei, pe ei, pe haita lor!

Oltenii au sansa, in cazul unei victorii in fata „câinilor“, sa-si consolideze pozitia de lideri de toamna.


O partida cu Dinamo, fie ca este prima echipa din Stefan cel Mare sau „satelitul“, pentru olteni reprezinta acum un derbi, rivalitatea de ani si ani dintre cele doua cluburi fiind arhicunoscuta. Asta-seara se intâlnesc doua formatii cu obiective diferite, promovarea (Universitatea) si salvarea de la retrogradare (Dinamo II), dar cu aceeasi „foame“ de puncte. In consecinta, asupra jucatorilor ambelor team-uri exista o presiune mare, fireasca in contextul actual al pozitiei celor doua formatii in clasament.


Oltenii vor sa incheie „en fanfare“ acest tur de campionat, iar o victorie cu „catelusii“, coroborata cu vreun pas gresit al urmaritoarelor, CSM Râmnicu Vâlcea si Unirea Urziceni, ar consolida pozitia de lider a Universitatii.


La clubul din Stefan cel Mare este un inceput de criza, ambele echipe, cea mare si „satelitul“ din B2, confruntându-se cu probleme. Daca Dinamo II ar retrograda, unde si-ar mai testa „câinii“ jucatorii?


Liviu Ganea (fost la „GP“) si Ilie Iordache (fost la Universitatea) au declarat zilele trecute ca vin astazi in Craiova pentru a face o figura frumoasa cu Dinamo II, actualul lor loc de munca. „Vreau sa inscriu!“, a afirmat golgheterul Ganea, tinând sa precizeze ca ar fi plâns când a plecat la Dinamo, uitând insa sa spuna ca tatal lui l-a dus din Craiova la Dinamo. „Ne putem multumi la Craiova si cu un egal“, a fost parerea lui Iordache. „Catelusii“ mai au in lot si alte nume deja cunoscute in fotbalul românesc: Galamaz, Ad. Iordache.


Timpul de afara nu se anunta prielnic unui meci de fotbal, dar cu vremea si vremurile nu prea poti sa te pui… „Pustii“ lui Stinga, chiar daca n-o spun raspicat, au nevoie in aceasta seara de cel de-al 12-lea „titular“, suporterii, mai ales ca ultimele doua partide de acasa ale Universitatii au fost jucate in… tacere, fara fani. Adevaratii suporteri ai oltenilor trebuie astazi sa-si faca si ei datoria fata de Stiinta, ca sa zicem asa. Baietii promit ca ii vor rasplati cu cea de-a 11-a victorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS