28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu a adus trei puncte

Bornescu a adus trei puncte

Inainte de jocul cu ultima clasata din B2, unul dintre finantatorii oltenilor, Paul Valuta, prezent la meciul de la Pitesti, declara: „Daca nici pe astia nu-i batem, atunci pe cine?!“ Ordinul patronului a fost respectat intocmai, dar nu fara emotii, FC Caracal impunindu-se la limita.


Simbata, la Pitesti, miza – evitarea retrogradarii – si-a pus amprenta asupra evolutiei jucatorilor ambelor echipe. Partida a fost echilibrata, cu unele momente de fotbal spectaculos si cu ocazii la cele doua porti. „Ambele echipe, tehnice, au fost preocupate de fotbal. Paradoxal, desi Inter este pe ultimul loc, au echipa. Greu se va cistiga de azi inainte la Pitesti. Victoria de simbata este exact ce ne trebuia“, a spus Jean Nitulescu, presedintele lui FC Caracal.


Dupa o repriza „alba“, oltenii au dominat jocul si, dupa o faza in care gazdele au reclamat un presupus penalti in careul oaspetilor, FC Caracal a marcat unicul gol al meciului, in urma unui fault clar, in suprafata de pedeapsa, asupra lui Piturca. Lajos a indicat punctul cu var si specialistul echipei, portarul Bornescu, a transformat cu precizie penaltiul: 0-1 (’59). Tot Piturca a mai scapat singur spre careul Interului, dar a fost oprit prin fault la 16 m, fara insa ca arbitrul sa-i acorde cartonas rosu aparatorului pitestean sau macar lovitura libera. In faza imediat urmatoare, Bornescu a scos balonul trimis cu capul, din patru metri, de un atacant pitestean.


Pina la sfirsitul partidei, gazdele au fortat egalarea, dar portarul caracalean a facut minuni. Antrenorul Nae Ungureanu a afirmat dupa meci: „Imediat dupa golul marcat de Bornescu, arbitrul Lajos a gresit intr-o faza in care ar fi trebuit sa elimine un jucator al gazdelor. Bornescu a facut un joc extraordinar, a aparat excelent. Asteptam acum cu incredere meciul din etapa urmatoare, cu Rulmentul Alexandria.“


In partida de la Pitesti, la formatia caracaleana au debutat doi jucatori: Paduret si Pasare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS