23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBanii de pe Njock, dati pe McBreen

Banii de pe Njock, dati pe McBreen

Intr-un interviu acordat presei din Belgia, camerunezul Jeremy Njock a spus, printre altele, ca Universitatea nu s-a purtat corect cu el, acuzindu-l indirect pe patronul Dinel Staicu. Finantatorul oltenilor a punctat ieri: „Ce comentarii sa fac? Njock, anul trecut, in vara, s-a prezentat la pregatirile echipei dupa aproape trei luni, dar si-a luat banii pentru toata perioada! Deci, Staicu nu a fost corect cu Njock?! Daca si asta-i incorectitudine, nu mai zic nimic“.


Din banii incasati pe transferul lui Njock la Mons, patronul Universitatii a spus ca ar fi solutionat cazul lui „Macca“: „McBreen, ca si Njock, sint deja cazuri inchise pentru mine. Am achitat datoriile care le-a gasit FIFA in privinta lui McBreen din banii incasati pe Njock. Totul este acum OK“.


Clubul din Banie a fost penalizat de FIFA cu 7.000 de franci elvetieni, intrucit oltenii nu au achitat 50.000 de dolari clubului de unde a venit McBreen la Craiova. La mijlocul lunii ianuarie, FIFA a obligat Universitatea sa achite aceasta suma in termen de 30 de zile, in caz contrar urmind sa solicite FRF ca Universitatea sa fie depunctata cu sase puncte! Daca nici Federatia Româna de Fotbal nu ar fi luat masuri, in caz de neplata, echipele noastre nu mai puteau fi inscrise in competitiile organizate de forul mondial. Conform celor declarate ieri de patronul Staicu, banii ar fi fost trimisi, asa ca raminem pe ultimul loc cu „zestrea“ bogata de 14 puncte…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS