Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Societate

Terapia Durerii prin epiduroscopie, premieră medicală naţională

Societate0 vizualizari
Miercuri, 13 Februarie 2013 - 13:21
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Dr. Ovidiu Nicolae Palea, medic specialist Anestezie şi Terapie Intensivă şi Terapia Durerii, va folosi, pentru prima dată în România, epiduroscopia ca mijloc de tratament pentru pacienţii cu diverse afecţiuni spinale. Primele intervenţii vor avea loc mâine, între orele 9:00 -16:00, la Centrul Medical Hemodinamic din Bucureşti (Sos. Mihai Bravu, nr. 281, sect. 3, în incinta CDT Victor Babeş – etaj 3). Dr. Ovidiu Nicolae Palea va trata folosind epiduroscopia cinci pacienţi diagnosticaţi cu hernii de disc, discopatii lombare şi sindrom post-laminectomie după multiple operaţii pe coloană.Epiduroscopia  - endoscopia canalului spinal - este o intervenţie…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Subiectul Zilei

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  International

  Politica

  Cultura si Istorie

  Interviu