22.8 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCAMEX 2008 vine cu soluţii de ultimă oră

CAMEX 2008 vine cu soluţii de ultimă oră

Craiovenii s-au întâlnit joi cu reprezentanţii firmelor din domeniul construcţiilor şi instalaţiilor, pentru a găsi soluţii şi oferte de preţ adaptate propriilor nevoi.

 

 

 

Recentele investiţii din judeţ, precum şi nevoia acută de locuinţe au dus, în ultima perioadă, la o revigorare a pieţei construcţiilor. La acestea se adaugă un interes tot mai mare al craiovenilor pentru construirea propriei case şi pentru design interior şi exterior, motiv pentru care deschiderea celei de-a şasea ediţii a CAMEX a venit într-un moment potrivit. „CAMEX 2008 vine atât în întâmpinarea publicului specialist (arhitecţi, proiectanţi, ingineri, investitori şi dezvoltatori imobiliari, distribuitori de materiale de construcţii), cât şi a publicului larg, format din persoane ce îşi construiesc sau amenajează o casă“, a declarat Anda Epure, PR executive la ABplus Events, compania organizatoare a evenimentului.

 

Concurs de 11.000 de euro

 

Evenimentul, care a fost organizat în incinta Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ şi a cărui inaugurare a avut loc joi, în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene, se desfăşoară în perioada 17 – 20 aprilie, iar cei interesaţi se pot informa cu privire la ultimele inovaţii din domeniul construcţiilor şi al instalaţiilor sau pot stabili relaţii de afaceri şi posibile parteneriate. În plus, arhitecţii craioveni se pot înscrie la Concursul Naţional CAMEX de Structuri de Acoperire „Acoperiş cu personalitate“, cu premii în valoare de peste 11.000 de euro. „Concursul are două secţiuni – acoperiş tradiţional şi acoperire pentru clădiri cu deschideri foarte mari. CAMEX este un prilej de a se înscrie la această competiţie“, a declarat Monica Lotreanu, reprezentanta Ordinului Arhitecţilor din România (OAR) Bucureşti.

 

Vizitatorii au parte de o serie de demonstraţii

 

Potrivit organizatorilor, la această ediţie participă aproximativ 60 de companii, din care 17 din Dolj. Gama expusă cuprinde produse şi servicii pentru amenajări interioare, decoraţiuni, materiale de construcţii, sisteme pentru acoperişuri, sisteme de încălzire, instalaţii, echipamente pentru construcţii, confecţii metalice, aparatură electrică şi echipamente de curăţenie. Dintre acestea nu lipsesc produsele partenerului oficial – DEKO Professional de la Policolor – şi ale celorlalţi parteneri de reţea – Arabesque şi Ruukki. Cei interesaţi pot participa la o serie de demonstraţii oferite de expozanţi.

Programul de vizitare a expoziţiei este de joi până sâmbătă, între orele 10.00 – 18.00, iar duminică, între orele 10.00 – 14.00. Preţul unui bilet de intrare este de trei lei (în cazul publicului larg). Mai puteţi vizita târgul pe baza unei invitaţii sau a înregistrării on line pe site-ul www.camex.ro (în cazul specialiştilor din domeniu).

 

Două expoziţii conexe

Organizat sub sloganul „Flexibil. Pentru tine“, CAMEX 2008 se remarcă prin două expoziţii conexe – Focar (Expoziţie de Echipamente şi Soluţii în Prevenirea Incendiilor) şi Finexpo (Expoziţia de Soluţii Financiare pentru Construcţii).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS