18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCe fac bărbaţii mai bine ca femeile

Ce fac bărbaţii mai bine ca femeile

Dacă întrebăm mai multe femei ce anume pot să facă partenerii lor mai bine decât ele, oricât de feministe ar fi, doamnele vor recunoaşte că sunt situaţii în care bărbaţii se descurcă mai bine decât ele.

 

Cel mai frecvent şi cel mai prompt răspuns la întrebarea „Ce face partenerul mai bine ca dumneavoastră?“ este: „Se pricepe la gătit mai bine ca mine“. Femeilor le place să se laude cu abilităţile de bucătar ale partenerilor lor. Este adevărat, aşa cum se ştie, în general domnii gătesc mai bine decât doamnele. Problema ar fi să existe ceva bunăvoinţă. Dar cum nu toţi sunt dispuşi să-şi rupă din timpul liber pentru a sta câteva ore în bucătărie, există, evident, şi excepţii de la această regulă.

Bărbaţii ştiu să meşterească la diverse aparate electronice şi electrocasnice. Fie că e vorba de repararea maşinii de spălat, de actualizarea GPS-ului din maşină, de fragmentarea computerului, ori descărcarea de fişiere de pe internet, domnul de lângă dumneavoastră cu siguranţă va fi maestru în acest domeniu. Doar trebuie să-i arate maşinii cine este stăpânul, nu?

Şi la capitolul orientare în spaţiu bărbaţii stau foarte bine. Oriunde s-ar afla, domnii ştiu exact unde se află şi încotro merg, iar cel mai important este că ştiu să ajungă unde vor fără să întrebe şi fără să ceară indicaţii, că doar acesta ar fi un semn de slăbiciune. Dar dacă noi le cerem sfaturi, imediat vor propune o soluţie.

Bărbaţilor nu le place să bată câmpii într-o discuţie. Ei nu au nevoie de un decor potrivit, de momentul potrivit sau de un anumit context pentru a discuta. Spun ce au de spus fără ocolişuri (nu ca femeile) şi economisesc „la sânge“ cuvintele, iar efortul de a vorbi nu îl face decât pentru a transmite informaţii esenţiale.

 

„Aptitudini“ neînţelese de femei

 

O chestie pe care femeile o admiră, deşi nu o înţeleg, este faptul că bărbaţii fac shopping „la minut“. În mare, ei ştiu ce caută şi prin urmare nu durează prea mult să găsească şi ceva care să le placă, mai ales când vine vorba de haine. Probează respectivul obiect vestimentar într-un timp record şi pentru a fi siguri că nu vor mai pune piciorul în vreun magazin în următorii trei ani, cumpără cel puţin două sau trei articole de acelaşi fel. Super rapid, super eficient. Super deprimant, ar spune orice femeie.

În afară de toate acestea, există un lucru la care bărbaţii sunt „campioni“ incontestabili: ştiu cel mai bine să simuleze că ascultă ce li se spune.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să încercaţi să vorbiţi cu partenerul despre problemele care vă apasă, iar el nu a făcut altceva decât să dea absent din cap şi parcă să se uite prin dumneavoastră, gândindu-se la ale lui? Nu ne credeţi că se gândeşte la cu totul altceva decât spuneţi? Data viitoare când îl mai vedeţi „pierdut“ în timpul unei discuţii serioase, puneţi-l să repete ce aţi spus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII