33.6 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMoroşanu şi-a pierdut scaunul

Moroşanu şi-a pierdut scaunul

Aristică Moroşanu, directorul Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) Gorj, a fost „zburat“ din scaunul de conducere a acestei instituţii. Ieri-dimineaţă, la sediul ASP Gorj au venit prin fax de la Ministerul Sănătăţii Publice două adrese de numire în funcţie a doi medici.

„Am primit prin fax două hârtii prin care au fost numite în funcţii de conducere doctoriţele Mariana Sfichi şi Elena Cârstoiu. Doctoriţa Cârstoiu a fost numită pe funcţia de director executiv al ASP Gorj, cu o delegare de trei luni. Va ocupa postul pe care îl ocup eu, cel de director. Iar doctoriţa Sfichi a fost numită tot cu delegare, dar pe o perioadă de o lună, în postul de director adjunct pe probleme medicale. Pe mine nu m-a anunţat nimeni că sunt schimbat, nu am primit nici o hârtie în caest sens. Dar nu mă interesează pentru că sunt în concediu şi o să mă duc la Spitalul Târgu Cărbuneşti, unde o să fiu medic-şef al Secţiei de pediatrie“, a spus Moroşanu, contactat telefonic. Doctorul Moroşanu nu a fost contactat de nici un reprezentant al MSP.

Aristică Moroşanu a fost suţinut în funcţie de Dan Ilie Morega, preşedintele Partidului Naţional Liberal Gorj, formaţiune politică din care face parte şi Moroşanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS