Horoscop

Autori


Berbec

Se anunţă zarvă mare în viaţa socială, astăzi. Bucuria vă însoţeşte pretutindeni, iar prietenii vă sunt cei mai buni susţinători. Ocupați-vă de ce aveți de făcut, însă rămâneți cu zâmbetul pe buze, aducând fericirea în locurile pe unde umblați. Fiți cu inima deschisă. Popularitatea de care vă bucuraţi vă permite să aveţi un cuvânt greu de spus.

Taur

Chiar dacă ziua pare a începe cu stres la locul de muncă şi aparente neînţelegeri cu cei care vă sunt colaboratori, păstrați-vă, totuşi, optimismul, deoarece în a doua parte a zilei lucrurile se „repară“ de la sine. Încercați, doar, să nu faceți noi promisiuni înainte de a le onora pe cele făcute anterior.

Gemeni

Este bine să insistați în atingerea unui țel sau scop numai dacă sunteți sigur că rezultatul obţinut este unul care să vă facă fericit. Este de preferat să nu luați nici un fel de decizie astăzi, în ceea ce priveşte viitorul dumneavoastră; preferabil este să aşteptaţi până mâine pentru a alege ce cale urmați de acum încolo.

Rac

Nici pentru dumneavoastră nu este o zi favorabilă schimbărilor, indiferent de natura acestora. Ceea ce puteți face, însă, este să continuați în aceeaşi linie de gândire în care ați început săptămâna, având răbdare şi fiind persuasiv. Păstrați-vă atenţia alertă şi evitați amplificarea conflictelor existente.

Leu

Ați cerut ajutor şi astăzi beneficiați de el. În viaţă apar oameni care sunt trimişi, parcă, din viitor, veniţi special pentru a vă lumina gândurile şi pentru a vă arăta cum să acţionați punctual. Rezervați-vă a doua parte a zilei fie pentru a vă planifica concediul, fie pentru a o dedica persoanei iubite.

Fecioară

În această zi, interesul pentru chestiunile sentimentale se va accentua considerabil, iar iniţiativele din acest domeniu se vor bucura de succes. Nu vă grăbiți să luați decizii legate de carieră. Şi asta deoarece încă nu aveți toate datele necesare pentru a şti ce anume să schimbați la acest capitol al vieţii. De preferat este să îi ascultaţi pe cei cărora le cereți sfaturile.

Balanţă


Deşi vă simţiți în putere, capabil să faceți schimbări drastice în viaţa dumneavoastră, încă nu este momentul potrivit pentru a acţiona în această direcţie. Ceea ce puteți face, însă, este să puneți pe hârtie ideile pe care le aveți şi, în acest scop, să vă alcătuiți o strategie demnă de invidia marilor generali de armată.

Scorpion

Nu sunteți în apele dumneavoastră, astăzi. Probabil că este o zi în care preferați să vă petreceți timpul pe afară, cu prietenii, şi în nici un caz alături de membrii familiei. Pot exista, într-adevăr, neînţelegeri cu mama. Încercați, totuşi, să găsiți un echilibru între aceste două medii – familia şi prietenii.

Săgetător

Aveți tendinţa de a discuta în contradictoriu, astăzi, indiferent cine sunt persoanele cu care interacţionați. Practic, spiritul de înţelept încearcă să iasă la suprafaţă, însă nu într-o manieră favorabilă relaţionării. Încercați, totuşi, să păstrați o atitudine jovială, mai ales la locul de muncă.

Capricorn

Partenerul se va confrunta cu o situaţie mai dificilă, iar sprijinul dumneavoastră i-ar putea fi de un real folos. A gândi în mod constructiv este cel mai bun lucru pe care îl puteți face, mai ales în cazul în care vă este cerută părerea. O zi în care atenţia vă este îndreptată din plin fie în ceea ce-i priveşte pe copii, fie în cazul în care sunteți îndrăgostit şi vreți să petreceți timpul alături de persoana dragă.

Vărsător

Probabil că deja ați remarcat faptul că atunci când priviți dintr-o altă perspectivă ceea ce vi se întâmplă încep a se modifica şi circumstanţele în care vă desfăşurați viaţa. Ca atare, este de preferat să nu încercați să modificați în vreun fel situaţia de la locul de muncă, ci să vă adaptați din mers, căutând (şi găsind) soluţii neconvenţionale.

Peşti

În cazul în care observați că soluţiile pe care le aveați nu mai au şanse de izbândă, nu vă impacientați; probabil că este nevoie să descoperiți noi moduri să rezolvați problemele. În consecinţă, acceptați schimbările care nu pot fi controlate – în definitiv, poate că este mâna destinului la mijloc şi totul e spre binele dumneavoatră.Comenteaza acum

Alte stiri

25 aprilie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic, pentru că riscaţi să fiţi considerat arogant. Nu este exclus să întâmpinaţi
24 aprilie 2018

Horoscop

Berbec S-ar putea să luaţi o hotărâre importantă în legătură cu evoluţia unei relaţii. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Sunt şanse ca decizia pe care o luaţi astăzi să se dovedească inspirată. Puteţi realiza tot ce v-aţi propus pentru
23 aprilie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că sunteţi în formă şi capacitatea de comunicare este excelentă. Treceţi la punerea în aplicare a planurilor pe care le pregătiţi de ceva timp, mai ales că este posibil să beneficiaţi de sprijinul moral şi financiar al

Sumarul ediției de joi, 18 mai 2017

Actualitate

» Fermierii pot face modificări la cererile unice de plată până pe 31 mai
» Parlamentarii USR, mobilizați pentru candidatul la Primăria Craiova
» Legea prevenției, adoptată de Guvern
» Guvern: 2 iunie 2017, zi liberă pentru sectorul public
» Guvern: Legea educației fizice și sportului nr. 69/2000 a fost modificată
» Iohannis: Nu cred că este bine să se introducă un prag pentru abuzul în serviciu
» CNSAS a încheiat procedura de deconspirare pentru cinci informatori ai fostei Securități
» CSM – aviz favorabil pe proiectul de modificare a Codurilor penale și de procedură penală
» PNL ameninţă cu moţiune simplă, dacă puterea nu renunţă la plafonarea indemnizaţiilor pentru mame
» Ajutorul de deces pentru militari şi poliţişti cu peste 25 ani vechime, plafonat la 12 solde
» Klaus Iohannis a decorat Consiliul Concurenţei

Publireportaj

» „Euphoria” evenimentelor perfecte
» Lucian-Bernd Săuleanu, candidat independent la funcția de Primar al Municipiului Craiova, își dorește un oraș administrat „cu bun simț și competență”.
» Importanța unui logo pentru o afacere. De ce aveți nevoie de unul?

Local

» Fermă de struţi în Căzăneşti
» Expo-Flora, a XXIII-a ediție, s-a deschis oficial la Slatina

Dolj

» Lucrările la cartierul chinezesc s-ar putea relua peste două luni
» Liceele şi-au expus oferta pentru admitere
» Scad chiriile ANL
» Când e gata DN 56 Craiova – Calafat?
» La Burila-n port
» “Târgul ofertelor educaționale”.
» Eugen Negrici – doctor honoris causa
» Craiova, dezvoltare haotica

Gorj

» Doctoriţă, anchetată după ce şi-ar fi agresat copilul
» Elevii, implicaţi în lupta împotriva drogurilor
» Descinderi la oameni de afaceri, într-un dosar de evaziune fiscală
» Podul de la Lainici nu va mai fi executat în cadrul actualului proiect
» Gorj: Drum Județean închis
» Tânăr din Gorj, mort într-un accident în Germania
» Gorj: Specialiştii în asistenţă socială s-au întâlnit la Târgu Jiu
» Programul “Rabla” a debutat şi în Gorj
» Municipiul Târgu Jiu, capitala artei tradiţionale

Olt

» Olt: Formația Forțelor Navale ale SUA în Europa a susținut un concert pentru copiii de la Deveselu
» Olt: Bărbat accidentat grav, transportat cu elicopterul la București

Vâlcea

» Vâlcea: A furat o bicicletă şi a fost reţinut pentru 24 de ore
» Vâlcea: Prefectura caută soluţii în cazul alunecării de teren de la Alunu

Sport

» Meci cu miză mare pentru handbalistele de la SCM
» Luptătorii lui Silviu Obeanu au cucerit Europa
» Filieșenii vor victoria la Bradu
» Gorjenii, obligați să câștige cu ASA
» „Satelitul“, la ultimul joc al sezonului
» Fotbal / Programe, clasamente, rezultate (19-21 mai)
» Fotbal / CS Universitatea Craiova, eliminată din Cupă după un joc mizerabil
» Fotbal / Ștefan Florescu, la „Repriza de Sud”

Sanatate

» Oltenia, „campioană“ în UE la tuberculoză (II) – „Titanicul de pe munte“, locul unde se tratează de un secol bolnavii de TBC

Magazin

» Bancul zilei
» REŢETA DE WEEKEND – Spanac cu muşchi de porc
» Horoscopul de weekend
» Cum tratăm arsurile solare

Top