Horoscop

Autori


Berbec

Se anunţă situaţii complexe şi decizii importante, notabile şi greu de luat, în această săptămână. Pe de altă parte, se poate ca vechi situaţii, cărora nu le găseaţi soluţii, să se rezolve de la sine. În oricare dintre cazuri, acceptaţi numai deciziile pe care le luaţi de unul singur, fără a ţine cont de sfaturile primite gratuit şi vorbele auzite pe la colţuri. Nu vă lăsaţi pradă temerilor.

Taur

Primiţi un amalgam de informaţii în această perioadă, însă luaţi în calcul şi posibilitatea de a nu şti cum să jonglaţi cu acestea. Unde mai puneţi şi faptul că acum aflaţi ce este în mintea celor cu care aveţi de-a face, doar urmărindu-le acţiunile. S-ar putea să fiţi bulversat de ceea ce observaţi, deci pregătiţi-vă pentru a remarca lucruri care nu vă fac plăcere.

Gemeni

Se păstrează atenţionarea în ceea ce priveşte sănătatea, deci concentraţi-vă pe acest sector al vieţii personale. Căutaţi ajutor specializat ori de câte ori simţiţi că este nevoie şi nu lăsaţi pe mâine ce puteţi face astăzi. Este indicat să vă ocupaţi de proiectele pe care le aveţi acum, fără să le amânaţi rezolvările pe ultima sută de metri. Luaţi în calcul faptul că, indiferent de natura problemelor, calitatea de a fi adaptabil oricărei situaţii îşi va spune cuvântul.

Rac

Prieteni, distracţie, evenimente deosebite, toate acestea se anunţă pentru a vă face săptămâna frumoasă. Mai mult încă, atenţia este îndreptată către persoana iubită sau către copii, decizii majore legate de aceştia trebuind a fi luate. Fie un nou început, fie o ruptură pot interveni în ceea ce priveşte relaţia de dragoste. Se pare că Universul încearcă să vă atenţioneze că este momentul să vă ridicaţi şi să mergeţi mai departe.

Leu

Starea generală nu pare a fi una demnă de admirat. Sunt probleme cărora nu le daţi de cap şi probabil că nici în cămin lucrurile nu stau foarte bine; vă îndoiţi de capacităţile personale, aveţi senzaţia că toată lumea vă stă împotrivă şi nu vreţi cu nici un chip să credeţi că vor veni şi zile mai bune. Succesul personal nu va apărea imediat, cel puţin nu până când nu vă veţi fi rezolvat propriile probleme.

Fecioară

Este posibil să apară anumite inconveniente în calea evoluţiei personale. Probabil că vi se atrage atenţia asupra faptului că trebuie să mai încetiniţi puţin ritmul, să observaţi ce anume vă face să stagnaţi şi să încercaţi să aprofundaţi ideile care vi se comunică sub formă de sfaturi.

Balanţă


Este momentul pentru autoevaluare şi se pare că situaţia materială sau rezultatele afacerilor pe care le faceţi vă aduc în prim plan acest lucru. Probabil că şi dispute legate de costuri sau cheltuieli vor interveni în relaţiile parteneriale, fie că este vorba de relaţia de cuplu, fie de cele de afaceri. Asiguraţi-vă că vă achitaţi la timp datoriile şi încercaţi să nu daţi bani altora, cu împrumut.

Scorpion

O perioadă de timp în care pasiunea nu este atât de prezentă în viaţa dumneavoastră, nu aşa cum eraţi deja obişnuit. Totuşi, este bine de ştiut că acum este momentul să vă gândiţi la lucrurile personale, la ceea ce vă doriţi de la viaţă şi la cum va arăta viitorul. Există posibilitatea de a pierde parteneriate valoroase, însă doar pentru a vă reîntoarce la cel mai bun aliat: dumneavoastră înşivă.

Săgetător

Se poate ca secrete bine tăinuite până acum să fie expuse atunci când vă este lumea mai dragă. În principiu, este vorba de a vă găsi puterea pentru a vă înfrunta propriile temeri şi de a vă găsi liniştea interioară, mulţumindu-vă cu mai puţin, chiar dacă trebuie să munciţi de două ori mai mult pentru acestea. Planul psihologic este cel mai ameninţat în aceste zile, deci păstraţi-vă serenitatea şi fiţi temperat.

Capricorn

Decât să vă ridicaţi în sferele înalte, nepăsându-vă de cei din jur, poate că ar fi mai bine dacă aţi da dovadă de creativitate şi le-aţi demonstra tuturor că în sufletul dumneavoastră se află un copil perfect. Este momentul să vă consolidaţi relaţiile de prietenie, transformându-vă în cea mai agreabilă companie pentru ceilalţi. Sunteţi inspirat şi comunicaţi foarte uşor cu cei din jur.

Vărsător

Lăsaţi spaimele de-o parte şi vă împăcaţi cu soarta pe care o aveţi, pasiv, asemeni unui sclav. Cel mai bine ar fi să înfruntaţi „duşmanul“ cu tăria de caracter tipică, luptând pentru a lua cea mai importantă decizie din viaţa dumneavoastră. Situaţie valabilă în special în ceea ce priveşte cariera sau imaginea publică. În acelaşi timp, asiguraţi-vă că nu le faceţi viaţa amară celor de acasă.

Peşti

Dacă nu aţi făcut nici o mişcare şi nu aţi luat nici o decizie în ceea ce priveşte viitorul, ar fi bine ca în această perioadă să rămâneţi calm, răbdător şi chibzuit, deoarece totul pare a fi îngreunat. Fie că este vorba de plecări în străinătate, fie că este vorba de educaţie sau studii superioare ori comunicarea cu Divinitatea, a fi prevăzător reprezintă cea mai bună strategie pe care o puteţi adopta.Comenteaza acum

Alte stiri

23 aprilie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că sunteţi în formă şi capacitatea de comunicare este excelentă. Treceţi la punerea în aplicare a planurilor pe care le pregătiţi de ceva timp, mai ales că este posibil să beneficiaţi de sprijinul moral şi financiar al
20 aprilie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Cheltuielile de la începutul săptămânii vă pot destabiliza bugetul pentru multă vreme, de aceea fiţi prudent și urmaţi o listă clară și strictă. Există riscul să achiziționaţi bunuri sau servicii nemulțumitoare. Contextul astral al ...

Sumarul ediției de joi, 20 aprilie 2017

Actualitate

» Franța: Schimb de focuri pe Champs-Elysées, un polițist ucis
» Gabriel Sandu, urmărit penal pentru abuz în serviciu în dosarul Microsoft 3
» Guvern: Alegerile locale parţiale vor avea loc în data de 11 iunie 2017
» Guvernul finanțează realizarea unui studiu privind românii din diaspora
» USR propune modificarea Legii cetăţeniei române, pentru a ajuta tinerii din Republica Moldova
» CNAS pregătește reînceperea tratamentului fără interferon în luna mai
» Vremea se va menţine rece şi vineri şi sâmbătă
» Turcia: Un jurnalist a fost arestat pentru că a pus sub semnul întrebării rezultatul referendumului
» MApN: Exerciţii militare cu 40.000 militari din peste 20 de ţări, în regiunea Mării Negre, în iunie-august
» Un nou caz de transfuzie greşită de sânge. Un pacient al Spitalului Pantelimon din Capitală a decedat
» Laura Codruţa Kovesi, întâlnire cu ambasadorul Sloveniei la Bucureşti după capturarea lui Sebastian Ghiţă
» Ministrul Transporturilor anunță achiziționarea a patru aeronave noi pentru Tarom

Publireportaj

» Primăria Craiova răspunde acuzațiilor nefondate formulate de administratorul Depozitului Ecologic: SC Eco Sud SA nu trebuie să pună în pericol sănătatea craiovenilor

Local

» Livezile, în pericol din cauza temperaturilor scăzute
» Şcoală profesională la Corlăţel

Dolj

» Camera de Comerț, îngropată în datorii de 1,8 milioane de euro
» Profesori tot mai puțini la examenul de definitivat
» 14 milioane de lei în contul RAADPFL, din întreținerea spațiilor verzi
» 20 de ani pe 97,4 în FM
» Aleea Personalităților se mută în fața Parcului „Romanescu“
» Fina Mariei Schutz, la a doua condamnare
» Primăria le-a rambursat craiovenilor 40.000 de lei încasați necuvenit
» Patronul barului „Yes or No“ s-a sinucis în a treia zi de Paşte
» Fără terapie – Copiii cu autism, condamnaţi să rămână într-o lume tăcută
» Fabrica de bani de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Dolj
» Ştefan Stoica, noul preşedinte al PNL Dolj
» CCIO – datorii de 1,8 milioane de euro
» Dragoş Troanţă Turculeanu este noul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj
» CJ Dolj a semnat un contract de finanţare de 1,5 milioane de euro pentru dotarea unei săli de operații a Clinicii de cardiologie
» Craiova: Lansare de carte la Biblioteca “Aman”

Gorj

» Zăpadă de 50 de centimetri la Rânca
» 12 gorjeni, în arest la domiciliu
» Gorj: Ciprian Florescu, numit prefect
» Gorj: Contract pentru expertizarea podului de la Turcineşti, avariat de Paşte
» Ciprian Florescu a demisionat din CJ Gorj pentru a fi numit prefect

Olt

» Olt: Polițiști agresați cu furca în timp ce interveneau pentru aplanarea unui conflict

Sport

» Au jucat șah în memoria lui Mihai Socoteanu
» Podariul nu s-a mai răzgândit
» Șoavă: Sper să găsesc formula câștigătoare
» Meci cu titlul pe masă între Craiova și Zalău
» „Satelitul“ luptă la Chiajna
» Ne „vindecăm“ jocul contra lui Dinamo?
» Pandurii caută cu disperare victoria
» Halep: Sunt pregătită să joc meciuri de Fed Cup aici, acasă

Magazin

» Ce afecţiuni pot ascunde cearcănele
» Horoscopul de weekend
» Bancul zilei
» Reţeta de weekend – Salată Tabouleh
» Programul Colours Cinema Craiova în perioada 21-27 aprilie

Opinii

» Frânturi de gând

Top