16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Activităţile profesionale sunt multe, urgente şi este dificil să apelați la sprijinul colegilor. Selectați priorităţile şi ocupați-vă foarte bine numai de ele. Există riscul să vă pierdeți în detalii neimportante sau să vă gândiți la faptul că eforturile depuse nu vă sunt răsplătite suficient.

Taur
În relaţiile sentimentale se petrec schimbări, astfel că poate părea dificil să menţineți armonia şi echilibrul, atât în relaţia cu persoana iubită, cât şi în relaţia cu copiii. Sunteți cel care are nevoie să-şi remodeleze concepţiile şi atitudinea vizavi de ceilalţi. Renunţați la conservatorismul nativ, pentru că acum nu vă este de folos şi oricum cei dragi îşi vor continua drumul vieţii aşa cum doresc.

Gemeni
Ocupați-vă de activităţile domestice şi de relaţiile cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru a lămuri problemele casei și pentru a aplana conflictele în care sunteți implicat alături de rude. Cumva fără să vă dați seama, aveți idei bune vizavi de orice situaţie care trebuie rezolvată.

Rac
Se pare că socializarea este activitatea de bază a zilei. În plan profesional sunt posibile întâlniri şi discuţii cu persoane importante. O rudă vă cere sprijinul într-o chestiune personală. Sfatul unor colegi sau al unor prieteni este binevenit, chiar dacă unele amănunte sau soluţii propuse s-ar putea să vă displacă.

Leu
Primiți bani sau cadouri din partea celor dragi, dar mai ales dinspre segmentul profesional este rost de a primi salariul sau oferte de colaborare care vă vor aduce, cu siguranţă, la momentul potrivit, venituri bune. Apare dorinţa de a cheltui fie pe cele necesare traiului cotidian, fie pe mofturi dorite în ascuns de multă vreme.

Fecioară
Sunteți într-o formă de zile mari, astfel că ar fi minunat să vă ocupați numai de dumneavoastră. Detaşați-vă de tumultul cotidian şi de problemele altora! Unii vor încerca să vă împovăreze cu neplăcerile sau cu sarcinile lor de lucru. Feriți-vă de cei care vă obosesc sau au pretenţii prea mari. Odihniți-vă şi hoinăriți prin locurile preferate.

Balanţă
Oboseala este accentuată, de aceea ar fi bine să vă feriți de spaţii aglomerate şi de persoanele zgomotoase. Sunt momente bune pentru a regândi planuri de viaţă şi relaţiile în care sunteți implicat. O discuţie cu cineva drag şi de încredere vă ajută să observați şi să vă bucurați de partea plină a paharului vieții.

Scorpion
Discuțiile cu prietenii sau cu colegii de la serviciu sunt dificile, pentru că aceştia vă vor evidenţia aspectele neplăcute. Vă bazați pe oameni care nu vă mai pot sprjini, de aceea fiți prudent şi înţelegător cu aceştia. Partenerul de viaţă este cel care vă poate oferi adevăratul sprijin de care aveți nevoie acum.

Săgetător
Sunteți văzut şi auzit de către colegi, dar şi persoanele dragi din mediul familial vă vor fi alături, urmărindu-vă vorbele şi gesturile cu interes. S-ar putea să descoperiți nereguli în activităţile profesionale şi astfel să vă regândiți programul de la locul de muncă, pentru câteva săptămâni de acum încolo. Se recomandă prudenţă şi răbdare.

Capricorn
E o zi în care activităţile intelectuale reprezintă tema principală. Este bine să planificați călătorii, etape de studiu sau documentare care vă vor fi de mare folos atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Dialogurile cu persoana iubită sau cu copiii vă ajută mult în luarea deciziilor, însă bazați-vă pe intuiţie.

Vărsător
Planurile financiare întocmite astăzi, în prima parte a zilei, vor da roade la momentul potrivit. Regândiți bugetul cheltuielilor, achitaţi datorii vechi şi stați de vorbă cu persoanele alături de care sunteți implicat în cheltuieli majore. Fiți prudent şi evitați conflictele deoarece toată lumea este nerăbdătoare.

Peşti
În plan partenerial sunt posibile răsturnări de situaţie deosebite. Probabil că v-ați bazat pe anumiţi colaboratori sau pe anumite înţelegeri, iar acum constataţi că totul se năruie ca într-un joc de domino. Neînţelegerile apar fie de la mentalităţi, concepţii diferite, fie de la gesturile unora care vă vor deranja profund. Prudenţa şi răbdarea sunt atribute de mare folos, mai ales în a doua parte a zilei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS