22.6 C
Craiova
vineri, 31 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Nu sunteți foarte eficient la muncă şi nu vă ridicați la nivelul aşteptărilor şefilor. Nu este momentul potrivit să amânați încheierea unui proiect, pentru că s-ar putea să aveți probleme. Dacă vi se pare că nimic nu funcţionează încercați să nu vă enervați şi să lăsați lucrurile să treacă de la sine.

Taur
Trebuie să vă ocupați de multe lucruri la muncă şi în acelaşi timp trebuie să rezolvați o problemă financiară. Acordați mai multă atenţie sarcinilor profesionale şi ocupați-vă în timpul liber de problemele personale. Nu plecați urechea la bârfele pe care le auziți în jur, pentru că s-ar putea să trageți concluzii pripite, care vă vor pune în situaţii neplăcute.

Gemeni
Sunteți optimist şi vă gândiți că eforturile de la locul de muncă din ultima vreme trebuie să fie răsplătite. Puteți cere o mărire de salariu, dar ţineți cont că s-ar putea să vi se dea mai multe sarcini. Nu vă plângeți pentru că s-ar putea ca şeful să urmărească asta, pentru a nu vă da ce vreți.

Rac
Visați cu ochii deschişi şi nu prea vă stă mintea la lucruri serioase. Nu aveți foarte multă energie, aşa că încercați să nu vă luați foarte multe sarcini la locul de muncă. O problemă sentimentală s-ar putea să vă dea bătăi de cap. Nu este o idee bună să trageți concluzii pripite sau să luați decizii importante, pentru că nu gândiți foarte raţional.

Leu
Dacă aveați planificată o excursie, s-ar putea să fiți nevoit să o amânați. Nu vă enervați din această cauză, aveți timp să plecați în perioada următoare. Nu luați decizii importante pentru că asta s-ar putea să îi scoată din sărite pe oamenii din jur. Nu este un moment bun să le arătaţi că nu înseamnă prea mult pentru dumneavoastră.

Fecioară
Ar trebui să plănuiți fiecare pas înainte să luați măsuri concrete. Evitați deciziile pripite în carieră sau în viaţa personală, pentru că nu sunteți foarte inspirat. Pot apărea discuţii în contradictoriu cu partenerul. Păstrați-vă calmul şi nu vă purtați ca şi cum le-ați şti pe toate. Dacă doriți să începeți o mică afacere, este o zi bună să faceți paşii necesari în această direcţie.

Balanţă
Trebuie să vă ocupați de un proiect nou la muncă ori o rudă îndepărtată vine în vizită şi are nevoie de atenţie. Oricare ar fi problema, păstrați-vă calmul şi nu vă descărcați pe oamenii din jur. Dacă lucrurile nu ies cum vă doriți, nu dați vina pe rude sau pe prieteni. Știți ce trebuie să faceți, nu vă aşteptați să vă dea alţii răspunsurile.

Scorpion
Planurile pe care le-ați făcut s-ar putea să nu iasă cum v-ați aşteptat. Un prieten apropiat vă oferă şansa să vă alăturați într-o afacere care v-ar putea aduce profit. Nu refuzați aceste oportunităţi doar pentru că vreți certitudini. Evitați speculaţiile de orice fel. Intuiţia nu funcţionează foarte bine, aşa că ar fi bine să vă bazați doar pe fapte.

Săgetător
Simţul practic nu funcţionează foarte bine, dar prietenii vă pot ajuta să vedeți lucrurile clar. Nu ezitați să discutaţi cu ei despre problemele pe care le aveți. Evitați controversele şi acceptați ajutorul celor dragi, uneori aveți nevoie de sprijin, ca să reuşiți. E de preferat să cereți sfatul unei persoane în vârstă, cu mai multă experienţă.

Capricorn
Vă confruntaţi cu o problemă sentimentală minoră. Încercați să vă păstrați calmul şi să nu faceți acuzaţii nefondate. Dacă dați dovadă de blândeţe şi înţelegere, orice conflict se va rezolva fără efort. Situaţia financiară nu este îmbucurătoare, aşa că încercați să nu faceți cheltuieli impulsive. Sunt şanse să primiți o veste bună în carieră.

Vărsător
Sunteți confuz astăzi, iar şansele să aveți iniţiativă în carieră sau în viaţa socială sunt foarte mici. Nu puneți presiune pe dumneavoastră. Dacă nu aveți energie, înseamnă că organismul are nevoie de odihnă şi ar trebui să vă ascultaţi această nevoie. Nu este o zi bună să încercați să ieşiți din rutină.

Peşti
Aflați că o persoană dragă a cheltuit mai mulţi bani decât își permite. Încercați să nu o certaţi şi să nu fiți foarte critic. Păstrați-vă calmul şi dați dovadă de înţelegere, pentru că nu veți rezolva nimic cu o atitudine agresivă. Gândiți pozitiv şi nu vă enervați din orice, iar ziua va trece fără probleme. Seara stați în compania prietenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS