5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți discuţii animate cu persoanele pe care le iubiți. Purtat de elan, riscați să aruncați cuvinte usturătoare, pe care le veți regreta mai târziu. Este important să ştiți să vă bucurați de ceea ce aveți. Profitați la maximum de ce vă oferă viaţa. Atenţie sporită la sănătate.

Taur
Cei care sunteți  într-o relaţie sunteți mai interesaţi de afirmarea propriei individualităţi. Compania prietenilor vechi vă aduce mari satisfacţii. Aveți un şarm aparte şi o strălucire care vă însoţesc iniţiativele, permiţându-vă să obţineți ceea ce vă doriți, atât în dragoste, cât şi în afaceri. Aveți grijă să nu deveniți egoist.

Gemeni
Puneți în practică ideile originale pe care le aveți şi asumaţi-vă responsabilitatea acţiunilor. Va fi nevoie să faceți o alegere. Pe plan financiar, optimismul poate cădea în imprudenţă în unele cazuri. Este adevărat că vă vor intra nişte bani în cont, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie neapărat să-i cheltuiți înainte de a-i fi primit.

Rac
Aveți parte de mari satisfacţii în viaţa familială. Partenerul este tandru şi atent. Primiți vizita unor rude apropiate. Pentru a vă păstra tonusul ridicat, faceți exerciţii de relaxare. Somnul este pentru dumneavoastră o excelentă sursă de energie. La serviciu este posibil să aveți probleme cu şefii sau cu subalternii.

Leu
Situaţia materială se va consolida destul de încet. Interesul dumneavoastră este să vă arătaţi răbdător şi perseverent. La locul de muncă este indicat să vă achitaţi, în primul rând, de sarcinile cele mai urgente. Veți avea astfel cale liberă pentru iniţiative. Un mic ajutor financiar venit din partea unei rude mai în vârstă vă va binedispune

Fecioară
În viaţa conjugală există mai multă înţelegere ca până acum. Dispoziţia proastă este înlocuită de o atitudine mult mai conciliantă. Dacă nu aveți încă pe cineva vă simțiți destul de trist în singurătatea dumneavoastră. Veți avea parte de o întâlnire decisivă, iar cuvântul „căsătorie“ va pluti în aer. Neplăceri par să vină din domeniul financiar, dar cu puţină economie şi chibzuinţă o scoateți la capăt.

Balanţă
Prezenţa lui Mercur vă permite să vă dezvoltaţi talentele de diplomat şi să le exploatați. Astfel veți reuşi să vă atingeți scopurile fără să fie nevoie să faceți sacrificii. Curiozitatea specifică vă stimulează să găsiți soluţii problemelor profesionale cu care vă confruntaţi. Nu neglijați sfaturile celor care au mai multă experienţă.

Scorpion
Nu încercați să vă impuneți voinţa în faţa persoanelor apropiate. Veți obţine rezultate mai bune dacă o să știți să le vorbiți frumos. Evitați situaţiile complicate care vă dau un sentiment de vinovăţie şi care vă îngrădesc libertatea. Trebuie să dați dovadă de o corectitudine ireproşabilă. Rigiditatea şi neînţelegerea manifestate faţă de partenerul de viaţă pot avea urmări serioase.

Săgetător
Vă atrag persoanele misterioase, chiar şi acelea care sub o aparenţă de complexitate psihologică ascund un gol spiritual. În familie, vă vedeți silit să acceptaţi constrângerile şi obligaţiile personale, însă această situaţie nu va dura mult. Dacă sperați să cuceriți o persoană care v-a stârnit interesul, trebuie să renunţați a mai păstra distanţă.

Capricorn
Orizonturile vi se lărgesc şi vă aduc noi perspective asupra lucrurilor. Sunteți binevoitor faţă de toată lumea, chiar şi faţă de persoanele pe care nu le agreați de obicei. Cu cât veți cultiva acest sentiment, cu atât veți avea mai multe satisfacţii. În plus, relaxarea şi gândirea pozitivă vă fac mai seducător. Obţineți unele câştiguri suplimentare neaşteptate.

Vărsător
Este o zi foarte bună din punct de vedere financiar. Este momentul perfect pentru a vă asuma riscuri. Vă veți putea rotunji veniturile cu un minim de efort. Este indicat totuşi să nu vă lăsați cucerit de succesul obţinut. Dacă veți acorda atenţia necesară familiei, veți reuşi să îmbunătăţiți comunicarea cu cei dragi.

Peşti
Treceți de la veselie la melancolie, de la entuziasm la supărare şi faceți acest lucru cu o viteză ameţitoare. Cu puţin efort, vă regăsiți echilibrul. Fiți însă pe fază la locul de muncă, pentru că sunt persoane cărora le-ați stârnit invidia, voluntar sau nu. Evitați lucrurile care vă fac vulnerabil la critici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS