Horoscop

Autori


Berbec

Dimineaţă s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă va fermeca şi vă va da o energie plăcută. Vă sfătuim să fiţi prudent şi modest pentru a nu risca să exageraţi în anumite privinţe şi să faceţi o falsă impresie. În privinţa afacerilor, ar fi bine să nu riscaţi nimic pentru că nu sunteţi într-o perioadă bună pentru a specula cum vor merge anumite lucruri în viitor.

Taur

Sunteţi inventiv, bine dispus şi gata să întindeţi o mână de ajutor oricui are nevoie. Datorită acestui lucru veţi atrage multă simpatie din partea celor din jur, care vă vor admira curajul şi dăruirea. Reuşiţi să vă afirmaţi la locul de muncă, tocmai pentru că depuneţi foarte multe eforturi pentru a vă îndeplini sarcinile într-un mod profesionist. Relaţiile cu prietenii şi cu familia sunt foarte bune. Spre seară, sunteţi romantic şi nu este exclus să faceţi un cadou persoanei iubite.

Gemeni

Aveţi şanse să cumpăraţi un obiect de valoare, dorit de multă vreme de întreaga familie. Aveţi grijă, însă, cât veţi cheltui pe obiectul respectiv pentru că riscaţi să rămâneţi cu o mare gaură în buget pe care nu o veţi putea repara curând. După-amiază este posibil să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme de serviciu, iar acest lucru nu prea vă este pe plac. Va fi nevoie să rămâneţi la muncă până seara târziu.

Rac

Cei din jur vă apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveţi şi pentru uşurinţa cu care comunicaţi cu toţi cei cu care intraţi în contact. Relaţiile parteneriale au o evoluţie foarte bună şi aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi, de la care să învăţaţi lucruri foarte utile. Profitaţi de acest moment şi încercaţi să puneţi în practică tot ceea ce învăţaţi. Sunteţi dispus să vă ajutaţi colegii şi să le oferiţi sfaturi utile pentru care vă vor fi recunoscători.

Leu

Se anunţă o zi deosebită, cel puţin pe plan sentimental. Persoana iubită vă dovedeşte ce sentimente are pentru dumneavoastră, iar acest lucru vă dă o stare de bine. Ar trebui să îi răspundeţi în aceeaşi manieră. La o petrecere faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, cu care vă coincid ideile. S-ar putea ca atracţia să fie reciprocă şi să ajungeţi la o prietenie durabilă.

Fecioară

Sunt şanse să faceţi un pas foarte important în viaţă şi trebuie să fiţi foarte atent la toate detaliile. Trebuie să fiţi liniştit şi să gândiţi lucrurile cât mai bine pentru că o decizie greşită vă va afecta pe viitor. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să mergeţi înainte, dacă sunteţi hotărât. Dacă nu simţiţi în totalitate că sunteţi sigur să faceţi un pas important, renunţaţi la timp.

Balanţă


Dimineaţă sunteţi dezamăgit din cauza unui eşec financiar şi deveniţi indiferent la tot ce se întâmplă în jur. Vă sfătuim să fiţi optimist şi mai activ pentru că este posibil să pierdeţi anumite momente importante şi să nu vă daţi seama. După-amiază, s-ar putea ca o rudă să vă facă o surpriză plăcută. Trebuie să vă bucuraţi mai mult de viaţă şi să daţi mai multă importanţă aspectelor sentimentale.

Scorpion

Eşecul într-o afacere vă ambiţionează şi sunteţi tentat să vă asumaţi mai multe riscuri. Nu este cazul să vă lăsaţi descurajat, dar nici să exageraţi cu încercările de a vă reface în mod rapid. Pur şi simplu, nu este o zi bună pentru afaceri. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale pentru că persoana iubită se află într-o perioadă în care are foarte mare nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Săgetător

Schimbările de care aveţi parte pe plan sentimental sunt benefice pentru că vă scapă de o piatră de pe inimă. Este un moment în care se vor clarifica anumite lucruri faţă de care aveaţi nemulţumiri. Trebuie să vă spuneţi punctul de vedere în mod clar pentru ca pe viitor să nu mai aveţi probleme. În societate, aveţi o vervă deosebită şi puteţi lega cu uşurinţă prietenii noi. Nu este exclus să stabiliţi o relaţie care va evolua rapid către căsătorie.

Capricorn

Dimineaţă vă reîntâlniţi cu o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult timp. Acest lucru vă face mare plăcere, mai ales că aveţi amintiri plăcute cu această persoană. Relaţiile cu prietenii şi cu rudele sunt foarte bune pentru că reuşiţi să comunicaţi foarte bine, în orice situaţie. Vă recomandăm să rezolvaţi problemele de familie pe care le-aţi tot amânat pentru a nu degenera. Puteţi să ţineţi cont de intuiţie, dar nu neglijaţi sfaturile unei femei mai în vârstă!

Vărsător

Dacă aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie cu persoana iubită, ar fi bine să nu staţi pe gânduri, pentru că o mică escapadă poate aduce un suflu nou relaţiei. Chiar este timpul să vă consolidaţi relaţia şi să vă dovediţi sentimentele unul faţă de celălalt. Vă sfătuim să nu vă implicaţi în afaceri pentru că, în acest moment, flerul nu vă ajută. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie.

Peşti

Este o zi favorabilă deciziilor importante şi cu această ocazie viaţa dumneavoastră o poate lua într-o direcţie foarte bună. Puteţi să vă faceţi planuri serioase în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale pentru că sunt premise foarte bune. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi de afaceri, ci să petreceţi cât mai mult timp cu cei dragi.Comenteaza acum

Alte stiri

18 iulie 2018

Horoscop

Berbec Este o zi cu risc mare de eşec, dar acesta era prin preajmă de câteva zile. Deja stăteaţi pe loc, deja apăruseră o mulţime de avertismente că nu mergeţi în direcţia bună, dar nu aţi ţinut cont de aceste
17 iulie 2018

Horoscop

Berbec Azi sunteţi surprins de o veste foarte bună din punct de vedere profesional, astfel încât vă veţi ciupi considerând că nu poate fi vorba decât de un vis. Însă nu e cazul să fiţi atât de sceptic, deoarece ce

Sumarul ediției de luni, 26 ianuarie 2015

Actualitate

» Cardul de sănătate, obligatoriu de la 1 aprilie
» Aproape 500 de mineri, blocaţi în subteran din cauza luptelor din estul Ucrainei
» Greblă şi-a luat concediu de odihnă
» Guvernul de la Kiev a instituit stare de urgență în Donețk și Lugansk
» Tsunami grec. Victorie istorică a Syriza, partidul stângii radicale
» Shakespeare se întoarce în Bănie

Publireportaj

» CORE-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Est
» Curs de lucrător în comerţ la Drobeta Turnu Severin
» Cursuri de lucrător în comerţ la Slatina în cadrul proiectului CORE
» Curs de Manager Resurse Umane la Drobeta Turnu Severin

Local

» Protest pe un bulevard neasfaltat din Severin
» Slatina: Parcare extinsă la Piaţa Zahana
» Mehedinţi: Cercetat pentru braconarea unui căprior
» Bărbat dat dispărut din 2013, identificat la Râmnicu Vâlcea
» Vâlcea: Prinşi în timp ce transportau marfă fără documente de provenienţă
» Vâlcea: Dosar penal pentru evaziune fiscală

Dolj

» Piața imobiliară din jurul Craiovei, umflată „din pix“ în grila notarilor
» Primăria Craiova, repetentă la transparență
» Patru inspectori de la Impozite și Taxe rămân după gratii
» Mocirla din parcările Craiovei
» Postul de administrator public, la a doua strigare
» A lovit doi parapeți și a luat foc
» Întreruperi energie electrică de mâine
» 793 locuri de muncă sunt disponibile în Oltenia
» Drama unei învățătoare din Giurgița
» Administratorii din Craiova, tot mai tineri
» Dolj: Accident urmat de un incendiu în localitatea Branişte
» Patru inspectori de la Direcția Impozite și Taxe Craiova rămân în arest
» Craiova: TelVerde 0800 444 800 – serviciul gratuit de colectare a deșeurilor electrice

Gorj

» Concediile fără plată, interzise la Serviciul de Ambulanţă Gorj
» Cererea companiei Succes de intrare în insolvență, respinsă
» Apă cu porţia în Rânca
» Bătaie pe locurile de muncă la cules de căpşuni în Spania
» Pădurar arestat pentru că a încercat să îşi împuşte iubita
» Gorj: Peste 3.600 de ţigarete au fost confiscate de poliţiştii din Motru
» Proteste la Complexul Energetic Oltenia
» Fostul şef al PDL, pregătit de social-democraţi pentru şefia CJ Gorj

Mehedinţi

» Drumul i-a scos în stradă

Sport

» Gata cantonamentul, iată și bilanțul
» Duel Mergea-Tecău în „sferturi“ la dublu
» Derbi oltean pe semicerc
» Care este miza meciului cu Mornar
» Victoria cu Steaua îi apropie pe craioveni de Dinamo
» Fotbal – Blatter acuză UEFA de lipsă de curaj
» Voleibaliștii au învins Steaua
» Fotbal – România va juca în Antalya cu Bulgaria, Sioni Bolnisi și Moldova

Sanatate

» Dosarul electronic de sănătate, greu de folosit
» Bolnavii de cancer mor între spitalul public și cel privat

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top