5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţă s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă va fermeca şi vă va da o energie plăcută. Vă sfătuim să fiţi prudent şi modest pentru a nu risca să exageraţi în anumite privinţe şi să faceţi o falsă impresie. În privinţa afacerilor, ar fi bine să nu riscaţi nimic pentru că nu sunteţi într-o perioadă bună pentru a specula cum vor merge anumite lucruri în viitor.

Taur
Sunteţi inventiv, bine dispus şi gata să întindeţi o mână de ajutor oricui are nevoie. Datorită acestui lucru veţi atrage multă simpatie din partea celor din jur, care vă vor admira curajul şi dăruirea. Reuşiţi să vă afirmaţi la locul de muncă, tocmai pentru că depuneţi foarte multe eforturi pentru a vă îndeplini sarcinile într-un mod profesionist. Relaţiile cu prietenii şi cu familia sunt foarte bune. Spre seară, sunteţi romantic şi nu este exclus să faceţi un cadou persoanei iubite.

Gemeni
Aveţi şanse să cumpăraţi un obiect de valoare, dorit de multă vreme de întreaga familie. Aveţi grijă, însă, cât veţi cheltui pe obiectul respectiv pentru că riscaţi să rămâneţi cu o mare gaură în buget pe care nu o veţi putea repara curând. După-amiază este posibil să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme de serviciu, iar acest lucru nu prea vă este pe plac. Va fi nevoie să rămâneţi la muncă până seara târziu.

Rac
Cei din jur vă apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveţi şi pentru uşurinţa cu care comunicaţi cu toţi cei cu care intraţi în contact. Relaţiile parteneriale au o evoluţie foarte bună şi aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi, de la care să învăţaţi lucruri foarte utile. Profitaţi de acest moment şi încercaţi să puneţi în practică tot ceea ce învăţaţi. Sunteţi dispus să vă ajutaţi colegii şi să le oferiţi sfaturi utile pentru care vă vor fi recunoscători.

Leu
Se anunţă o zi deosebită, cel puţin pe plan sentimental. Persoana iubită vă dovedeşte ce sentimente are pentru dumneavoastră, iar acest lucru vă dă o stare de bine. Ar trebui să îi răspundeţi în aceeaşi manieră. La o petrecere faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, cu care vă coincid ideile. S-ar putea ca atracţia să fie reciprocă şi să ajungeţi la o prietenie durabilă.

Fecioară
Sunt şanse să faceţi un pas foarte important în viaţă şi trebuie să fiţi foarte atent la toate detaliile. Trebuie să fiţi liniştit şi să gândiţi lucrurile cât mai bine pentru că o decizie greşită vă va afecta pe viitor. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să mergeţi înainte, dacă sunteţi hotărât. Dacă nu simţiţi în totalitate că sunteţi sigur să faceţi un pas important, renunţaţi la timp.

Balanţă
Dimineaţă sunteţi dezamăgit din cauza unui eşec financiar şi deveniţi indiferent la tot ce se întâmplă în jur. Vă sfătuim să fiţi optimist şi mai activ pentru că este posibil să pierdeţi anumite momente importante şi să nu vă daţi seama. După-amiază, s-ar putea ca o rudă să vă facă o surpriză plăcută. Trebuie să vă bucuraţi mai mult de viaţă şi să daţi mai multă importanţă aspectelor sentimentale.

Scorpion
Eşecul într-o afacere vă ambiţionează şi sunteţi tentat să vă asumaţi mai multe riscuri. Nu este cazul să vă lăsaţi descurajat, dar nici să exageraţi cu încercările de a vă reface în mod rapid. Pur şi simplu, nu este o zi bună pentru afaceri. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale pentru că persoana iubită se află într-o perioadă în care are foarte mare nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Săgetător
Schimbările de care aveţi parte pe plan sentimental sunt benefice pentru că vă scapă de o piatră de pe inimă. Este un moment în care se vor clarifica anumite lucruri faţă de care aveaţi nemulţumiri. Trebuie să vă spuneţi punctul de vedere în mod clar pentru ca pe viitor să nu mai aveţi probleme. În societate, aveţi o vervă deosebită şi puteţi lega cu uşurinţă prietenii noi. Nu este exclus să stabiliţi o relaţie care va evolua rapid către căsătorie.

Capricorn
Dimineaţă vă reîntâlniţi cu o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult timp. Acest lucru vă face mare plăcere, mai ales că aveţi amintiri plăcute cu această persoană. Relaţiile cu prietenii şi cu rudele sunt foarte bune pentru că reuşiţi să comunicaţi foarte bine, în orice situaţie. Vă recomandăm să rezolvaţi problemele de familie pe care le-aţi tot amânat pentru a nu degenera. Puteţi să ţineţi cont de intuiţie, dar nu neglijaţi sfaturile unei femei mai în vârstă!

Vărsător
Dacă aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie cu persoana iubită, ar fi bine să nu staţi pe gânduri, pentru că o mică escapadă poate aduce un suflu nou relaţiei. Chiar este timpul să vă consolidaţi relaţia şi să vă dovediţi sentimentele unul faţă de celălalt. Vă sfătuim să nu vă implicaţi în afaceri pentru că, în acest moment, flerul nu vă ajută. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie.

Peşti
Este o zi favorabilă deciziilor importante şi cu această ocazie viaţa dumneavoastră o poate lua într-o direcţie foarte bună. Puteţi să vă faceţi planuri serioase în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale pentru că sunt premise foarte bune. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi de afaceri, ci să petreceţi cât mai mult timp cu cei dragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS